Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkilerinizin bir günden bir güne nereye gittiğini bilmemek ve anlamaya çalışmaktan dolayı bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz. Şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey, sevgilinizin sizi anlaması ve size destek vermesi.

Eğitimiz veya işinizle ilgili gayret etmenize rağmen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü kapasiteniz üzerinde çalışıyorsunuz. Biraz çalışmalarınıza ara vermeli ve dinlenerek enerji toplamalısınız.

Lükse olan düşkünlüğünüzü bugün de dizginleyemeyeceksiniz. Gereksiz yere yüklüce harcamalar yapacaksınız. Aileniz sizden maddi yardım bekliyor.

Bugün karşılaşacağınız bir olaya gereğinden fazla duygusal yaklaşım göstereceksiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davranmaya gayret ederek terslikleri önleyebilirsiniz. En iyisi bugün basit ilişkilerinizden uzak durmak.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, iç dünyamızı keşif yolunda tek ihtiyacımız olan aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji sayesinde ruhumuz güzellikler ve iyiliklerden yana. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğun şekilde güne adım atacağız. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, gönlünüzde huzuru, ailevi konularda güvenlik arzunuzu dengeli ve olumlu yönde destekleyen güçlü bir enerjidir. Bağlılık duyduğunuz her kim ve her ne varsa ona doğru çekilmenizi, onunla mutlu olmanızı sağlar. Kendinizle çelişmezsiniz. Siz sevgi, şefkat ve güven istiyorsunuz. İşte bunları dış dünyadan talep etmek yerine, önce kendi içinizde bulmanızda bu enerji size destek olacaktır. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında bir yanımız huzuru bulmaktan yana, diğer yanımız sorumlukları yerine getirmekten yana. Tabii ki biz huzurdan yanayız. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün vicdanlı yönünü ön plana çıkartmak istiyorsun. Gökyüzü büyük fırsatlar sunarken, birilerinin elinden tutmak isteyebilirsin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödemeler ve finansal konularda aşamadığınız sorunların artık sonuna gelmek üzeresiniz. Kredi fırsatları ve alacaklarınızı tahsil etmek gibi konular sizi önemli ölçüde rahatlatacaktır.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginliği ve duygusallığı aynı anda yaşayacak kadar belirsizlikler yaşıyorsunuz. Hiç bir şeye odaklanamayıp olduğunuz yerde sayıyorsunuz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde size etki eden insanlarla olan bağlantılarınızı gözden geçirmeli, özel hayatınıza etki eden krizleri kendi içinizde çözmelisiniz. O zaman iç dünyanızda daha rahat denge kuracaksınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Tutulması'nın güçlü etkisiyle bugün ev vearasında öncelik vereceğiniz konuları belirlemelisiniz. Aksi takdirde tüm işleriniz yarım kalabilir. İnatçılığı bir kenara bırakıp olaylara ılımlı yaklaşırsanız kazançlı çıkarsınız. Güçlü kişilerin desteğini arkanıza alırsanız, bu dönemdehayatınızda kalıcı gelişmeler elde edersiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 44" R
Ay
Balık
14° 32' 12"
Merkür
Koç
18° 39' 01"
Venüs
Boğa
05° 19' 14"
Mars
Koç
02° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 38"
Satürn
Balık
16° 52' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 00' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 18"
Lilith
Başak
23° 43' 36"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>