Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek. İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız.

Hayallerinizin gerçekleşmesi için bir kapı aralanabilir. Önemli bir görüşmede imkansıza yakın bir projenizle ilgili olarak umutlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizinle iletişim kurmaya kararlı insanlar var. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 9 Haziran saat 16:10 Yay burcunda oluşacak Dolunay, uzaklara gitmek, bilgilenmek, görmek, keşfetmek, yerinde görmek, farklı bir şeyler yapmak arzumuzu yükseltiyor. Yenilenmeye, canlanmaya, hayatın bütününe bakmaya ihtiyacımız var. Eğitim-ilişki veya farklı nedenlerle yolculuk yapmak, yerleşmek yoluyla olsa da, denemeye hazırız. Arzular şelale diye bir söz var ya, aynı o cümleye uygun bir ruh halindeyiz. Dolunayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, bütün bu arzularımızı teşvik edici ve bizi yüreklendirici enerjisiyle kucaklıyor. Peki, görünümler ne diyor? Gerçekten bu arzularımız gerçekleşir mi? birlikte bakalım. Öncelikle ilişki konularında enerjimiz gayet yüksek. Bu bir evlilik, nişanlanma, başka bir şehirde veya ülkede bulunan bir kişiyle tanışmanın işaretçisidir. Belki de epey zamandır düşündüğünüz bir plandır bu. Maddi açıdan da etkili olan bu Dolunay, kazanç sağlayıcı işlerin göstergesi olup, bir yere taşınmak veya şu anda oturduğunuz evle ilgili konuları sağlam hale getirmek için uygun gözüküyor. Yüksek eğitim yapmak, tayin olmak, atanmak, iletişime dayalı meslek sahibi olmak bu Dolunayda etkili gözüküyor. Dikkat edilecek tek nokta, iyice düşünüp taşınmak, hangi mesele olursa olsun bilgi toplamak, araştırmak ve gerçekten emin olmaktır. Siz hangi yolda ilerleyeceğinizi bilirseniz o yolun sorumluluklarını da üzerinize alarak ilerlersiniz. Dolunayın yansımaları, bizler için en yararlı sonuçlara işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda bağlılık duyduğun insanlarla aranda mesafe oluşturman gerek. İş yerinde ciddi bir konuşma yapabilirsin.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz. Aşk ve ilişkilerde kendi güveninizi yeniden kazanabilirsiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sakin kalın.

9 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

9 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunay, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilirsiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcunda meydana gelecek Dolunay, 25 Mayıs'ta önünüze çıkan her türlü başlangıcı tamamlamanıza yardım edecek. Yabancılarla ilişkiler, hukuki süreçler, akademik planlarınız, yurt dışına taşınma isteği temalarından bir kaçı kafanızda olgunlaşmaya başlayacak.

9 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>