Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. daha çok sizden kaynaklanacak bazı sorunlar olacaktır ve iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir anlaşmazlık yaşayabilir ve gelişmeler kontrolünüz dışına çıkabilir. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Yoğun duygusallığınız olayları değerlendirirken hatalar yapmanıza yol açabilir.

İş yaşamınızda sakin hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve elinizdeki işleri tamamlamaya yöneleceğiniz bir gündesiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Özellikle karamsar bir ruh halinde olmanız işlerinize olan ilginizi azaltacaktır. Yaşayacağınız sorunlar çok büyük olmamasına rağmen sizin keyfinizi kaçıramaya yetecektir. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün kendinizi yormamaya çalışın ve gerekirse bulunduğunuz ortamdan bir süre uzaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmına acele müdahalesi etmeniz gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor. Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşum etkisinde, kişi uzaklara gitmek, hayatını yeniden kurmak, amacına göre yaşamını sürdürmek ister. Özellikle spor aktiviteleri, karşılaşmalar, fanatik biçimde sloganlar, rakiplerinize karşı üstünlük bir hayli önem taşır. Eğer kişinin istediği bir şey olmuyorsa bir hayli abartılı tepkilerde bulunabilir. Çabuk sıkılma, heyecanlanma, öne atılma arzusu bir hayli yoğundur. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, size hem toplumsal ilişkilerde hem de özel hayatınızla ilgili konularda iletişim gücü kazandırıyor. Yakın çevrenizle bağınız, sağlıklı-verimli bir diyalogla işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Burada önemli olan, açık ve net bir dille isteklerinizi ifade etmenizdir. Birilerinin hoşuna gitmeyecek diye kendimizden ödün vermemiz nasıl yanlışsa, bizi alkışlasınlar diye, inanmadığımız şekilde konuşmak da o denli yanlıştır. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, yenilikleri dikkatlice gözden geçirmenin önemli olduğunu gösteriyor. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, size yaşama hevesi verir. Özgürce hareket etmenizi sağlar. Aşk hayatınızı güçlendirir. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, sizi rahatlatır. İletişim anlamında olumludur ve ilişkide karşılıklı fikirlerin paylaşımını kolaylaştırır. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde oldukça hareketli, hararetli bir gündeme uyanıyorsunuz. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmalı, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Sizi bekleyen yollar ve yolculuklar olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden gizlediğiniz ve olduğu gibi yansıtmayıp daha farklı göstermeye çalıştığınız konular varsa bu konuda bazı sürtüşmeler yaşayabilir, arkadaşlarınızla pek de alışkın olmadığınız rahatsız edici söz düelloları içinde olabilirsiniz. Ayrıca yalanlar ve verilen vaatlerin yerine getirilmemesi yüzünden zor durumda kalmanız da mümkün olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Çevrenizden istediğiniz desteği görebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili sıkıntılar bugün boyunca etkili olacak gibi görünüyor. Güç kavgaları, entrikalar dikkat edilmesi gereken konular. Bu hassas süreçlerde öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Öfkeyle hareket edip; haklı olduğunuz konusunda diretip; başkalarına kırıcı davranmayın. Gökyüzü işle ilgili konularda sizi yorarken; bir diğer konuda destekliyor. Bugün ruhunuzu rahatlatıp, yenilenme için sizlere fırsat sunuyor. Duygusal hayatınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Duymak istedikleriniz size söylenebilir ve kendinizi çok özel ve değerli hissedebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızda oldukça değişken tavırlarla ilerleyebilirsiniz. Arada biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Yolculuklarda ve seyahatlerde dikkatli olun.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiş yapıyor. Özgürleşme, mutlu olmak ve iyimser düşünme gibi temalar size destek verir. Hayatın sorumluluklarının yanı sıra eğlenceli tarafını da fark edersiniz. Seyahatler ya da uzaktan gelenlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Eğitimler, felsefi konular, yeni bilgiler dikkatinizi çeker. Ticaret yapmak, yurt dışıyla ilgili işleri halletmek için oldukça uygun bir gün. Seyahate çıkmak, yeni yerler görmeye ilgi duymak ve yeni kültürlerle kucaklaşmak için bugün ki fırsatları kaçırmayın.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizdeki duyguların yoğunlaşarak tüm dikkatinizi üzerlerine çekmeleri sonucunda dış dünyadan çekilebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizle girdiğiniz kısa iletişimler de, iç gerilimin neden olduğu sert tepkilerle sınırlanabilir. Mantığınızdan yardım almalısınız.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 14" R
Ay
Boğa
00° 59' 57" R
Merkür
Koç
20° 55' 51"
Venüs
Boğa
09° 13' 45"
Mars
Koç
04° 51' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 20"
Satürn
Balık
17° 08' 22"
Uranüs
Boğa
22° 43' 53"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 46"
Lilith
Başak
24° 04' 43"
True Node
Koç
15° 23' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>