Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz.

Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var. Epeydir bu günleri bekliyordunuz.

Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak. Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermek özel yaşamınızda hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size bir yük getirebilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:10 Ay-Mars kavuşumu burcunuzda oluşuyor. Size özgürce hareket etmek ve karar vermek yönünde hızlılık kazandırıyor. Saat 11:02 Ay-Jüpiter görünümü,hayatındaki haksızlıklara, insanların vicdani ve ahlaki anlamda başkalarını hor görmesine tahammül edemeyiz. Sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ve işinle ilgili cesur adımlar atmaktan çekinmeyebilirsin. Kararsız kaldığın konular netleşebilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hırslarınız ve ihtiraslarınız bugün sizi gerçeği görmekten alıkoyabilir. Geçmişte yapmak isteyip yapamadığınız her konu için gereksiz bir çaba içinde olmayı tercih ederek hem kendini hem de karşınızdaki insanları hayal kırıklığına uğratabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ancak şunu da unutmamalı ki geçmişten ancak ders alınabilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel alanda yenilikler isteyebilirsiniz. Oldukça kararlısınız ve yeni adımlar atmakta zorlanmayacaksınız.

1 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

1 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra yakın dostlarınız, sevdikleriniz ve partnerinizle ilişkilerinizde yeni kararlar alabilir, uzun vadeyi etkileyecek düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sosyal ortamlar, görüşmeler ve ilişkilerden fayda elde edeceğiniz bir zamandasınız.

1 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şartlar sizden yana olacak ama iletişiminizde sizi aşağıya çeken olaylar yaşamamak için dikkatli olmalısınız. Sabit fikirlilik yapmamaya özen gösterin.

1 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uçak seyahatinde karşılaştığınız kişilerle size heyecan veren sohbetlere dalabilirsiniz. Parlak fikirleriniz ve orijinalliğiniz grupların içinde sizi öne çıkarır. Aktivist hareketlere katılmak için hiç vakit kaybetmeyin. Ama aniden patlak veren sert diyaloglardan da uzak durun.

1 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 26' 35" R
Ay
Akrep
13° 32' 11" R
Merkür
Boğa
08° 41' 19"
Venüs
Boğa
27° 46' 18"
Mars
Koç
16° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 31"
Satürn
Balık
18° 12' 36"
Uranüs
Boğa
23° 36' 19"
Neptün
Balık
29° 28' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 05"
Chiron
Koç
21° 48' 25"
Lilith
Başak
25° 44' 59"
True Node
Koç
14° 51' 48"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>