Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bu kadar uzayabileceğini siz de ummuyordunuz, o da. İkili ilişkide aradıklarınızı yeterince bulmuş görünüyorsunuz.. İlişkinize sizin kadar özen gösteren ortak sırdaşlarınız var. Şanslısınız.

Size karşı ikili bir ittifak var. Bir yere vardıramayacaklar gibi görünüyor ama sizi oldukça tedirgin ediyor. Bunun dışında sizi çok mutlu edecek bir gelişme için sadece şansa ihtiyacınız var.

Elde avuçta bir şeyler olmalıydı diye hayıflanıyorsunuz. Ama sizin durumunuzda biliyorsunuz ki kolay değil bu. Geçen ay elinize geldiği gbi giden toplu parayı da kenara koyma durumunuz yoktu. Bugünlerde sıkıntılısınız.

Ufak tefek şikayetleriniz var. Hepsini bir araya topladığınızda ciddi bir sağlık sorununuz var sanıyorsunuz. Bu sağlıklıyken hasta gibi dolanmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin gözünüzden kaçması, kulağınıza gelmemesi sizi geriyor. Ne kadar ilgiliyim, diye kendinize hiç sormuyorsunuz. Uzakça bir yerden beklediğiniz bir haber var. Bugün, yarın alacaksınız. Sizin için son derece önemli bir konuda kendinize yandaş gördüğünüz kimselerden istediğiniz desteği alamıyorsunuz. Başka fikirdeymişler gibi davranmaları sizi şaşırtıyor.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Merkür 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu start ile birlikte biz de, görünen ardındaki gerçeklere, detaylara bilhassa önem vereceğiz. Özellikle finansal konularla ilgili işlerimizde titizlenme vaktimiz. Nasıl bir yatırım düşünüyoruz, ne gibi ödemelerimiz var, kimlerle aramızda bir bölüşüm söz konusu ve durumumuz nedir, buna bir bakacağız. Gelir-gider dengemizi bir muhasebeci gibi hesaplamamız, kendi müfettişimiz gibi vergilerimizi ihmal etmememiz, parasal ilişkilerimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Piyasanın durumu çok önemli. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, bunu hafife almadan, akıllıca yönetmek lazım. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli ya da ilişkisi olan Kova burçları, duygusal yönlerini birlikteliklerine yansıtabilir. Aileyle ilgili konular gündemde olacak.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi odaklı iletişimler ve ebeveynlerinizin destekleri ile kendinizi güvende hissedebileceksiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha fazla gayret göstermeniz ve kararlı olmanız gereken koşullar olabilir. Ancak duygusal yönde daha esnek olmaya bakın.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı bir üst pencereden görmeye çalışıyorsunuz. Tecrübeleriniz sizi olgunlaştırdı. Birileri mutluluğunuza engel olmak isteyebilir ama savaşın, kazanan siz olacaksınız.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür burç değiştirirken ortak maddi alanda, alım satım, harcama ve yatırım işlerinde iletişim hızlanıyor, ortak paylaşımlarla ilgili anlaşma ve imzalar gündeme gelebilir. Konsantrasyon, gözlem, araştırma, sorgulama gücünüz artıyor.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalar evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi ya da borç almak istiyorsanız, bugünden sonra harekete geçebilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Ekim'e kadar Başak burcuna geçen Merkür, sizin ortak kazançlardan gelir artışı elde etmenizi sağlar. Partnerinizin kazancında çoğalma olur. İş ilişkileri gelişme gösterir. Size de ortaklık teklif edilebilir. Alacak verecek dengesini iyi kurarsınız. Banka kredileri için bugünden bir plan yapmaya bakın. Finansal konularda sorunlar çözüme kavuşur. banka

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>