Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık. Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz.

Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz.

Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir paranın size ulaşması için bir hayli zaman var.

İş arkadaşlarınızdan biriyle yapacağınız bir konuşma sizi heyecanlandırabilir. Onu, aktardıklarında abartı olabileceğini hesaba katarak dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir. Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde ister partneriniz isteryaptığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Görüşleriniz farklı oluşu nedeniyle yaşan bu sorunlar, birkaç saat içinde düzelir. Ancak oluştuğu bu saatlerde tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Herkes kendi çıkarını düşündüğü için, tepkisel davranır. Bu sizin için de geçerli. Sakin olmakta yarar var. Saat 11:35 itibariyle gerçekleşecek Ay-Mars görünüm etkisi altında, gönlümüz bizi el üstünde tutacak ve değerimizi bilecek kişilerle işbirliğinden yana. İster karşı cinsle olan ilişkimizde ister çevremizdeki insanlarda, muhalif görüşlerden pek hoşlanmayacağız. Ben böyle düşünüyorum, bunu doğru buluyorum diyerek kendimizi ifade edeceğiz. Saat 23:36 itibariyle gerçekleşecek sondördün etkisi altında, ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, duygu dünyanızla alakalı konularda hayatın güzelliklerinin tadına varma arzunuz yükselir. Yaratıcı zekanız ve övüngen tavırlarınız bugün fazlasıyla ön plandadır. Siz bu yüksek özgüvenle, yuvanız sınırları içinde ve çevrenizdeki herkesin size karşı saygılı davranmasını ve isteklerinizi kabul etmelerini bekleyebilirsiniz. Buyurgan tavırlarınızla her şeyi kontrolünüz altına almaya çalışabilir, size ev içinde bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını bekleyebilirsiniz. Tepkileriniz kimi zaman cömert ve sıcak gibi dursa da, bütün bunların nedeni ihtiyaçlarınızın karşılanması adına olabilir. Amacınız, varlığınızın kabulü ve yüceltilmesidir. Hakimiyet arzunuzun yükselmesi enerjiler nedeniyle ne kadar normal gibi görünse de, konu ilişkiniz,ortaklığınız, evliliğiniz olunca daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kaldı ki, bugün eşiniz, sevgiliniz veyaortağınızla sırf bu haliniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. Benim tavsiyem, isteklerinizi, biz olgusu içinde ele almanızdır. Böylece her ikiniz de ihtiyaçlarınız konusunda uzlaşma sağlayabilir, birbirinizin farklılıklarına saygı duyarak aranızdaki pürüzleri düzeltebilirsiniz. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim sorunlarıyla karşılaşmanız mümkün. Aradığınız kişiyi yerinde bulamayıp sıkıntı duyabilirsiniz. Kararlarınız konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce fikirlerinizi anlatmaktan kaçınmalısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki atılgan ve içgüdüsel enerjinin gücünü kontrol etmek şimdi daha zor olabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara dikkat edin. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizin size ihtiyacı olabilir. Onlara vakit ayırın. Dış ortamlarda parasal işlerinize ve alışverişlerinize çok dikkat etmelisiniz. Her konuda ilk aklınıza gelen doğru olacak.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken partneriniz sizden özel ilgi bekler. Tüm işinizi gücünüzü bırakıp kırk yılda bir özel bir gün geçirmek için kolları sıvayın. Zira hayatta her günü bir kere yaşıyoruz. Güzel anı biriktirmek ve geçmişi mutlulukla anmak size de iyi gelir.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>