Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki bazı memnuniyetsizlikleri tasfiye yoluna gideceğiniz bir dönem. Sizi bu davranışa zorlayan tutumların etkisinde kalacaksınız. Bugünlerde belli konularda birtakım kazançlar elde edebileceğiniz topuluklarda bulunabilirsiniz. Böyle belirtiler taşıyan davetleri, bu olasılığı göz önüne alarak değerlendirmeniz yerinde olacak.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, farklı fikirlerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı ve öyle herkeste pek görülmeyen yeteneklerinizi öne sürmeniz ve insanları etkilemeniz yönünde size kuvvet ve ışık sunuyor. Bu tabii ki iyiye işarettir. Hızlı öğreniyorsunuz ve çevrenizdeki insanları da etkiliyorsunuz. Çalışmalarınız başarılı bulunabilir, uyguladığınız yöntemler etkili olabilir, insanlar sizin bilginizden, tecrübelerinizden faydalanabilir. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Saat 22:29 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşının senin güvenini kırdığını öğrenebilir ve saklı kalması gereken sırrının ortaya çıktığına şahit olabilirsin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve hassas olabileceğiniz bir gün. Güç mücadelelerinde zor durumda kalabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla sorumluluklarınız daha fazla ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutmalısınız. Aşkta ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Ticari konulardaki değişiklikler sizi etkileyebilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkan her insanla tartışmaya açık duruyorsunuz. Kendinizi kanıtlamanın yolu bu değil. İşinizi gücünüzü düşünüp zorda kalmayın.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız bir fikir size para olarak geri dönebilir. Sıkıntılarınızı aşacaksınız.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talep edici olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz. Romantik görüşmeler, ilişkiler başlatmak için de pek uygun bir dönem değildir. Polisle ve tamircilerle ilişkilerinde dikkatli olmalı, bu meslek grupları ile tartışmalara girmekten kaçınılmalıdır. Yüzeceğimiz zamanlar çok fazla açılmamaya dikkat edilmesinde yarar var. Kaslarda kramplar meydana gelebilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>