Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yaşadığınız doyumsuzluk birtakım duygusal sorunlara yol açabiliyor. Üstün bir beraberliği düşlüyorsunuz fakat bunun bu kadar da uzak olmadığını fark edemiyorsunuz.

İş hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün geçirmeniz muhtemel. Günün büyük bir bölümünü dışarıda geçireceksiniz ve kendinizi, sizi terleten bir koşuşturmanın içinde bulacaksınız.

Parasal konularda şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün üstün yetenekli olarak bildiğiniz biriyle tanışacaksınız ve ondan parasal konularda ciddi fikirlerini kapacak ve kazanımlar sağlayacaksınız.

Bazı uyarılarınız daha ince üsluplarla dile getirebilirsiniz. Sevmediğiniz insanlara, düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar sergilemeniz gerekecek. Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir. Karmaşık düşünceler ve bunların neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Hayallerine sahip çıkan ve bunları gerçekleştirmek isteyen bireyin ne kadar tutkulu olduğunu gösteriyor. Bilirsiniz güç denilen olgu, çoğu zaman çekicidir ancak bir o kadar keskindir. İşte bu görünüm, gücü hangi alanda istediğinizi ve buna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamanızı sağlar. Bunu anlamak, sizi itekleyici ve heveslendiricidir. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü etkisinde birileriyle kolayca tartışabiliriz. Daha sakin olmakta yarar var. Sağlığımıza önem vermemiz lazım. Sözgelimi dişlerimiz, dizlerimiz, kemiklerimiz bunlara ait sıkıntılar ihmale gelmez. Mutlaka baktıralım. Yayıncılık, yazı ve söze dayalı işler, nakliye, kargo, ticaret, alış-satış gibi işlerimizi iyi takip edelim. Hukuki haklarımızı bilelim. Kimsenin bizi zor duruma düşürmesine izin vermeyelim. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende yaşanan sorunlara dair kaygılarını yönetmekte zorlanacağın bir gün. Hayalleri hayata geçirme zamanı!

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşamınızla ilgili kararsız kaldığınız bazı durumlarda artık net kararınızı verip hemen yola koyulmak isteyebilirsiniz. Özellikle bugün iletişimde berraklık ve samimiyet hayatınıza önemli ölçüde ışık tutacaktır. Ne istediğinizi tam olarak bilmeniz hangi yöne gitmemiz gerektiği konusunda seçici olacaktır.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekiler, kardeşlerle ilgili konularda bitişler ve yenilikler gündeme gelebilir. Sözlerinizde daha sakin olmaya bakmalısınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir aile içinde yaşanan sorunlara dair kaygılarını yönetmekte zorlanacağın bir gündesin. Hayalleri hayata geçirme zamanı! Bugün sosyal ilişkilerinde kurduğun bağlantıları kullanmak isteyebilir, bir süredir üzerinde çalıştığın projenle ilgili ilk adımı atabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle eğlenceli bir şehir turu yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesi, yeni kararlar almana neden olabilir. Kafanı dağıtmak için gardırobunu ya da kütüphaneni düzenleyebilirsin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel ve dışsal gerginliklerinizi iyi kontrol edin. Biraz rahatlamalısınız. Aile hayatınızdan alınacak güçle sıkıntı yaşadığınız konuları yoluna koyabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psişik yeteneklerinizin artığı bir gündesiniz. Böyle kişilerle de bir araya gelebilir. Seminerlere katılabilirsiniz. Bilinçaltınız sizi soyut kavramları kabullenmek için adeta zorlar. Kolektif bilincinizin aktif olduğu bir gündür. Yardıma muhtaç kişi ve gruplar için arka plandan çalışmalara katılabilirsiniz. Bastırdığınız korkularla yüzleşebilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>