Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gittikçe egemen olmayla başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Sizin içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Konuyu ertelemeniz, mantıklı davranabilmeniz için size zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor ve yadsıyorsunuz.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, her şeyi kontrol edemeyeceğimizi bilerek kendimizi rahatlatmakta yarar var. Diyeceksiniz ki, bu beni rahatlatmaz. Peki, o zaman saatlerce düşünüp kendimizi mi yoralım. Tam tersine, dış dünya ile barışık olalım ve karamsar düşünmeyelim. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında iken, engellemeler, gecikmeler, bizim elimizde olmayan bazı nedenler yüzünden işlerimizi halletmek kolay olmayabilir. Parasal bir sıkıntı, tanıdığımız bir kişinin üzüntüsü, partnerinizle aranızdaki bir sorun bizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 18:45 itibariyle Ay boşluk etkisi sona erip, burcunuzda ilerlediğinde, farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Birçok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Eğer fiziki anlamda veya eviniz, işinizle alakalı konularda bir değişim düşünüyorsanız mali durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığında, ilişkinin mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir taraf özgürlüğüne bu kadar önem verirken, diğer taraf da baskın olmaya çalışırsa sorun çıkabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin özlük haklarına önem vermelisiniz. Eğer bekar bir Kova iseniz, o zaman seçimlerinizi yaparken daha dikkatli ve objektif olmalısınız. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, sizi destekleyici, moralinizi yükseltici bir enerjidir. Jüpiterin size yönelen güçlü ışığını üzerinizde hissedersiniz. Bir projeniz beğenilir. Bir arkadaşınız size güzel bir haber getirir. Sosyal ilişkiler canlanır. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Öyle hissettim, öyle yaptım? cümlesini en çok kullanacağın güne hoş geldin. İhtiyaçtan ziyade kendi isteklerine odaklanacağın bu günde kafana estiği gibi hareket etmenin sonuçları eylemlerine kadar yansıyacaktır. Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü olabilir. Her zamankinden daha fazla dikkatli ve başarılı olmak arzusundasın. İlişkisin de sorunları olan bir Kova burcuysan, tüm sorunların yakın bir arkadaşınızdan kaynaklandığını fark edeceksin. İkili oynayan insanlarla arana mesafe koyman gerektiğini anlayacaksın. Akşamüzeri kendini bir anda mutfakta yemek yaparken bulman olası, demedi deme. Akabinde ani taşınma kararları, evin dekorasyonunu baştan sona değiştirme gibi atılımlarda bulunabilirsin. Boşa zaman geçirmemek için hobilerine yöneleceksin.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde bugün karşınızdaki insanı cezalandırmak veya ona hesap sormak gibi yorucu konular sizi biraz zorlayabilir. Gizli kalmış bazı konuları bugün konuşmak zorunda kalabilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizdeki bazı işlerde güç kaybedeceğiniz zamanlar var. İçinize kapanabilirsiniz. Kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi organize olmaya ihtiyacınız var. Korkularınıza yenilmeyin.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde yaşadığınız olumsuzluklar sizi biraz zora sokuyor olsa da sorunlarınızı mantığınızla çözebilirsiniz. Çevrenize güleryüz gösterin.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessizliğe, sakinliğe, ruhsal uyum ve huzura daha fazla ihtiyaç duyacağınız bir günde olabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler içinde bulunabilir, kendinizi tanıdığınız veya tanımadığınız kişilerden oluşan kalabalık bir ortamın içinde bulabilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrenin bilgisini kolay kavrayan Kovalar, bugün projelerin üretime dönüşmesi için sabır sınavlarınız olabilir. Bir süre önce aynı dili konuştuğunuz insanlar bugün sizi yorabilir. Ani sonlanma yaşamamak için sabırlı ve toleranslı davranmak önemli.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, gelecek hayatınızla ilgili kararlarınızı aniden değiştirebilirsiniz.İkili ilişkilerinizde asabi olmamaya özen gösterin. Kardeşle olan ilişkilerinizde fikir ayrılıkları ortaya çıksa da riskli konular için birbirinizden destek alırsınız.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>