Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltıyor. Aşkın, kafasına estiği yerde insanların karşısına çıkabileceğini kabul ediyor, ama insanların onu kabul etmek zorunda olmadıklarını düşünüyorsunuz..

Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir. İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor.

Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Gelirinizhayatınızdaki başarılarla doğru orantılı görünmüyor.

Aşk ilişkilerine bakışınızda sabırsız önyargılar var. İlişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalı, ilişkinin gelişmesi içinde değişik duygusallıklar içersinde yaşanabileceğini kabul etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay güven duyuyorsunuz. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama inanılmaz bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda seyrine başladığında dünyayı farklı güzellikleriyle kucaklayacaksınız. Uzun vadeli her türlü hedefe kolaylıkla ulaşacağınız bir süreçtesiniz. Siz kendi çabanızla veya birileri sizi keşfederek adınızdan söz ettirebilirsiniz. Jüpiter keşiftir, araştırmadır, bilgilenmedir, derinlikli düşünmedir. Yay burcunda ilerlediğinde bütün bu olumlu gelişmeler sizin hemen yanı başınızda belirir. Eğitimde yükselmek, araştırmak ve bulduklarınızı bir alanda kullanmak, bilgilenmek ve bildiklerinizi topluma sunmak vaktidir. Yayıncılık, iletişim, haberleşme, yolculuklar bu sürecin verimli etkileri arasındadır. Gidersiniz, yerinde görürsünüz ve başkalarına bir eser, çalışma, ürün veya sunumla ifade edersiniz. Takdir edilirsiniz. Sosyal medya ve yayıncılık alanında sizi görsel anlamda seyredebiliriz, takip edebiliriz. Güzel ve iyi niyetli dostlar kazanırsınız. Çevreniz sizinle el birliği, gönül birliği yapar. Önemli kulüplere üye olabilirsiniz. Liderlik ve popülerlik gücünüz yükselir. İdeallerinizi gerçekleştirmek kolaydır. Öyle fırsatlar karşınıza çıkar ki, insanları ortak bir amaç etrafında toplarsınız. Yol gösterici olursunuz. Kapılar önünüzde açıldığında, fırsatları değerlendirmek biraz da sizin elinizde. Gözünüz açık gönlünüz de açık olsun sevgili Kovalar. İşte size olumlu bir enerji, iş-eğitim-toplumsal alanda sizlerin eserlerini, çalışmalarını merakla bekliyoruz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. İş hayatı aktif olan bir Kova burcuysan senin için oldukça verimli bir gün. Bugün takıldığın konuları tekrar ele almayı dene. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan,hayatının karıştığını düşünecek olaylar yaşayacaksın. İlişkilerin sağlam temellere oturması rakiplerin çoğalması anlamına da gelecektir. Sakin ve tedbirli devam ettiğin sürece harika bir gelecek seni bekleyebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yeni bir aşka yelken açabilirsin. İnsanların kendileri için özel harcamalar yapması oldukça olağan. Kendi imkânların ile geliştireceğin güzellik ürünün için marka oluşturmak ve Pazar araştırması yapmak gibi özel faaliyetlerin içine girebilirsin.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyer aksında değişmesi gereken konularda yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir kariyer yolu seçebilirsiniz. Kariyer gelişiminiz adına üstlerinizle ya da önemli otoriter figürlerle görüşmeler sağlamak isteyebilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstlerinizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Tepkilerinizi duygusal vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yıpratan koşullar yaşayabilirsiniz. Olaylara ani çıkışlar yaparak karşınızdakinin tepkisini çekmemeye özen göstermelisiniz. Düşünerek hareket ederseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirsel anlamda harika destekler alabileceksiniz. Kafanız zehir gibi çalışacak. Projeleriniz hayata geçecek.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi gerçekleştirmek için uygun koşullar var. Rekabet duygunuz açığa çıkabilir. Taviz vermekten kaçınsanız da ortak kararlarda yapıcı davranmak önemli. Gün boyu detayda boğulmadan bütünü hesaplayın.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, haftanın, ilkgünü kariyerinizde önemli gelişmelere ışık tutacak. Aynı zamanda annenizle olan ilişkinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ev ve kariyeriniz arasındaki yoğunluk sizi bu dönemde yorgun düşürebilir. Evlilik hazırlıkları, ev satın alma ya da satma gibi ciddi kararlar almaya açıksınız. İş değişikliği yapmak isteyenler bu dönemde bu konuya daha fazla eğilebilirler.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 36" R
Ay
Kova
00° 40' 21"
Merkür
Koç
17° 02' 55"
Venüs
Boğa
01° 29' 17"
Mars
Koç
00° 01' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 59"
Satürn
Balık
16° 36' 37"
Uranüs
Boğa
22° 22' 11"
Neptün
Balık
28° 55' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 52"
Lilith
Başak
23° 22' 54"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>