Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Sizin adar etkilenmemiş görüntüsünün, sizin tahmininizden başka dayanağı yok. Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, hiç romantik değil.

Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor, biraz daha sabır. İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var.

Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz içir esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Kendinizi sıkmanız gerekiyor.

O, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir tarzda anlatmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ilişkinizde birine verdiğiniz değerin, onun umursamazlığıyla daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Bu, biraz hastalıklı bir ilişki görüntüsü veriyor. Etkilendiğiniz kişinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyor, bekliyorsunuz. Ama bu gecikme, duygularınızın karşılığı olmadığı anlamını taşımıyor. Umutsuzluk için çok erken.

9 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 16:37 Ay-Merkür kavuşumu, kendimizi zorlamadan, gayet rahat bir şekilde günü geçirmemiz gerektiğini söylüyor. İnsanın kendine duyduğu inancın, başarılı olmasında en önemli etken olduğunu bilmeliyiz. Tabii ki, her gerçek başarı, sabır gerektirir. Önce bir adım atılır, daha sonra bir adım daha. Aceleye gelmez bazı şeyler. İşte bu görünüm uzun vadeli düşünmenin, dağılmamanın, cesaretle yol almanın kişiye hem maddi hem de manevi açıdan hissettireceği huzur duygusunun altını çiziyor. Saat 18:12 Venüs-Mars görünümü, dostlukların, güzel paylaşımların, hayatı kucaklamanın işaretçisidir. İnsan canlanır, keyiflenir. Güzellikle, sanatla bulaşmanın göstergesi bu görünüm, değişim ve yeniliklere açık olduğumuzu gösteriyor. Bekar Kovalar yeni biriyle tanışabilirler. Evli Kovalar eşlerinin ilgisi, sevgisiyle mutlu olurlar. Önceden karar verilmiş bir planlama yürürlüğe konabilir. Saat 23:41 Ay-Neptün görünüm etkisinde yeni ve hiç denenmemiş olanı isteyeceğiz. Ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok. Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız. Birbirimize karşı anlayışlı olalım ki, sıkıntılarımızı birlikte aşmamız mümkün olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayata dair isteklerin ön plana çıkacak. Geleceğe yönelik düşüncelerin kimileri tarafından sıra dışı olarak tanımlanabilir. Kalıplarından çıkarak hiç tanımadığın insanlarla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Geçen yaz yaşadığın samimi ama gizli saklı ilişkilerin, seçkin ama bir o kadar da sıra dışı hayatların arasına karışmak gibi benzer durumlar yeniden yaşanabilir. Bu süreçte finansal akışına zarar verecek abartılı harcamalardan uzak kalman gerekebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortak arkadaşlarınızın katılacağı bir davet düzenleyebilirsiniz. Kilo problemin varsa ve bunun önüne geçemiyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

9 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili beklentileriniz ve ideallerinizi gerçekleştirmek için fikir alışverişlerinde bulunabilir ve sosyal çevrenizden bazı yardımlar talep edebilirisiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaş gruplarınızla ilgili gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Yeni yolculuklar organize edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, geleceğiniz için yeni ümitler doğmasına neden olabilir. İşle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Endişelenmeyin, bu konuda başkalarından destek alabileceksiniz. Akşam saatlerinde hatalar çoğalabilir, dikkatli olun.

9 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlardan yararlanacaksınız. Sevgilinizle doğada bir gün geçirip, sürpriz davetlere sevineceksiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğitim konularında harekete geçebileceğiniz bir gün olabilir. Yeni keşif ve maceralar ya da bulunduğunuz ortamın dışına çıkabileceğiniz durumlar sizi heveslendirebilir. Yabancılar, yurt dışı bağlantılarla ilgili sizi tetikleyen durumlar olabilir.

9 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nitelikli sosyal etkinlikler, sergiler, açılışlara katılılabilirsiniz. Yeni projeler için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Gün boyu bağımsızlık ihtiyacınız yüksek. Düşüncelerinizi sert ifade ederek etrafı zorlamaktan kaçının.

9 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yıl boyunca şans, fırsat, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler alanınıza yerleşiyor. Bu sürede birden çok gruba üye olabilir, yeni konuları öğrenmeye merak salarsınız. Sportif, sanatsal faaliyetler ön plana çıkabilir. Arkadaşlıklardan bir aşk güneş gibi hayatınıza doğabilir.

9 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

9 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 41' 44" R
Ay
Oğlak
29° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 00' 04"
Venüs
Boğa
01° 20' 33"
Mars
Balık
29° 56' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 19"
Satürn
Balık
16° 35' 60"
Uranüs
Boğa
22° 21' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 28"
Lilith
Başak
23° 22' 07"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>