Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, bilinçli hareket etmek, dikkatsiz harcamalardan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Hesabımızı bilelim. İyi niyetimiz nedeniyle zarar görmeyelim. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, mevcut işiniz veya uğraşılarınızın sizi mali yönden destekleyici olmasını bekliyorsunuz. Huzurlu bir yaşama, dengeli paylaşımlara, gerçek anlamda sizi destekleyecek insanlara ihtiyacınız var. Bu görünüm, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında size yardımcıdır. Ayrıca sağlıklı yaşam sürmek, verimli çalışmak, işinizden ve hayatınızdan zevk almak adına verilen kararların göstergesidir. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Boş muhabbetlerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde çok bilinçli düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, ikili ilişkiler açısından olumludur. Yeni biriyle tanışma veya dostlarımızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirmemizde bu enerji bize destektir. İlişkimizle ilgili bir sorun varsa, şimdi konuşarak açık ve net bir dille görüşlerimizi birbirimize iletebiliriz. Bu görünüm Ay-boşlukta gerçekleştiğinden tabii ki ailemiz ve finansal konularda eğer bir karar vereceksek, artı ve eksileriyle duruma bakmak yararlı olur. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuralları sen koyuyorsun! Dikkatli olmalısın. Bulunduğun yerde fikirlerini dayatman, ters tepkilere neden olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Sevgide olgunluğun değerini anladığınız zamanlar.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanlara karşı sevgi yüklü ve özverili davranıyor, karşılığını da fazlasıyla alıyorsunuz. Aile bireylerinizin geleneklerine göreneklerine son derece uyum sağlıyorsunuz. Asi gibi görünseniz de içinizde sevgi yatıyor.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde iletişimin öne çıktığı bir gün karşınızdaki kişiyi çok daha iyi anlayabilir ve kendinizi onun yerine koyabilirsiniz. İlişkilerle ilgili sorunlarda konuşmak, sohbet etmek çözüme yardımcı olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda geleceğinize dair güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı gerçekleştirebileceğiniz ortamlar oluşacak.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü beklemediğiniz bir ödemeyle karşılaşabilir ya da evraklarda bir hata bulabilirsiniz. Sakin kalıp konuyu nasıl düzeltebileceğinize karar verin. Daha sonra hafta sonunu programınıza odaklanın. Zira bütün haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanız gerekiyor.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>