Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde son günlerdeki tartışmaları gerektirecek temel meseleler görünmüyor. Karşılıklı olarak, mutluluktan rahatsızmış gibi davranıyor, belki de mutsuzluğu hak ediyorsunuz.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. .

Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz. Bugünlerde bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Doktora görünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz. Davranış ve düşüncelerinizde gizlilik olacaktır ve içsel olarak gizli bir öfke duygusuna kapılabilirsiniz. Başka insanlarin duygulari ve sorunlariyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve duygusal anlamda küçük bir hayal kirikligiyla karşilaşabilirsiniz. Olaylara bakış açınız son derece mantıklı olacaktır ancak bugün yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır. Duygusal içtenlik göstermekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir karar vermekten kaçının.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 02:27-13:28 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman dilimi içinde, eğer çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Bu süre içinde kendinize özen göstermekte, gereksiz konular üzerinde durmamakta yarar var. Boşluk etkisi altında, partnerinizin  davranışları,  sizin planlarınıza ve  bakış açınıza  ters düştüğü için doğal olarak tepki gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Bugün,ve duygusal konularda sıkıntılarımıza merhem olabilecek kişi ve gelişmelere daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Bir ailevi meseleyi bizzat halletmek için uğraşabilirsiniz. Sizi zorlayan, mecbur kılan olaylara ve insanlara tahammül etmekte zorlanırsınız. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, özgüvenimiz yükselecek. Kimseye eğilmeden, boyun bükmeden, birilerini beklemeden yol almaktan yanayız. Genel olarak Ay-Aslan geçişlerinde olduğu gibi yine değişimden yanayız.  Ancak bedelsiz ve ödünsüz olsun istiyoruz.  Bu ilişkimizde de böyle, günlük tempomuzda da böyle. Bize bir adım gelene, on adım yaklaşırız.  Yeter ki, yaklaşımında içten olsun. Bu enerji, huzur duygunuzun ancak ve ancak sağlıklı bir ilişki yaşamanız halinde yükseleceğinizin işaretidir. Bugün bir yandan kendi isteklerinizi öne sürdüğümüzde  kabul edilmesini bekleyeceğiz.  Ancak, özel ilişkinizde sorunlar nedeniyle pes etmiş ve artık umudunuz kalmadığını düşüyorsanız önce bir durup olan bitene bakın. Gerçekten her şey çok mu olumsuz? Yoksa siz biraz abartıyor musunuz? Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkı oranlarını da siz tayin edeceksiniz. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler denemeye açık olmalı ve keşif niteliğindeki fikirleri boş geçmemelisiniz. Yeni yöntemler denemeniz veya yeniliklere açık olmanız uzun soluklu hedefleri gündeme taşıyabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklara dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıklarınızı güçlendirebilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Çevrenizle olan iletişiminiz açısından olumlu enerjiler içindesiniz. Hukukla ilgili işlerinizde güzel gelişmeler gözüküyor. Anlaşmazlıkları çözümleme konusundaki girişimlerinizde başarılı olacaksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİYE, ilgiye aşırı ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizi kimsenin anlamadığından yakınabilirsiniz. Böyle hayıflanmak yerine birçok şeye yeniden başlayın.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenme keyfinizi yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 49" R
Ay
Koç
18° 45' 14" R
Merkür
Koç
20° 16' 24"
Venüs
Boğa
08° 12' 11"
Mars
Koç
04° 13' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 35"
Satürn
Balık
17° 04' 19"
Uranüs
Boğa
22° 40' 60"
Neptün
Balık
29° 04' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 02"
Lilith
Başak
23° 59' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>