Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Çok genç bir çalışma arkadaşınızla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha dost, daha yakın olma yoluna gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak son derece aktif olacağınız ve bir çok konuyu birden değerlendirmeye alacağınız bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve gelişmeleri istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Zevk alacağınız konularla ilgilenebilir yada sorunlarınızdan birazda olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Enerji düzeyinizin artması ve kendinize olan güveniniz size yeni ufuklar açacaktır. Çevrenizdeki insanlardan destek görebilirsiniz bu sizin için olumlu sonuçlar doğuracaktır.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,   Aslan burcunda seyrini sürdüren  Ay, karşı cins üzerindeki etkinliğimizi olumlu yönde güçlendiriyor. Cuma günü boyunca, bize yönelen gözlerle temas etmek ve fikir alışverişinde bulunmak kolay. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana, eğitim-iş-seyahat-görüşme-sanatsal işler-yurtdışıyla ilgili projelerin, planların tekrar gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Eğer pürüzsüz yürüyorsa sorun yok. İşlerinize dört elle sarılabilirsiniz. Eğer ortaklaşa birise ve hala taraflar olarak tam bir ilerleme sağlanmıyorsa, o zaman oturup nerede sorunlar var bakmak lazım. Diyelim ki, bugünlerde birüzerinde düşünüyorsunuz ve ne yönde karar vereyim bilemiyorsunuz. O zaman lütfen artı ve eksileriyle bir daha gözden geçiriniz. Vaktiniz varsa, bunları 4 Kasım tarihinde tekrar ele alıp yürürlüğe koymakta yarar var. Bu görünüm, hedef belirleme, yön tayin etme anlamında hem  geçmişi gözden geçirmek hem de ilerisi adına düşünmek açısından olumludur. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu etkisi kısa süreli bir hoşlanmanın, etkilenmenin işareti. Özellikle bekar Kovalar için bir hayli heyecanlandırıcı olabilir. Uzun sürer mi? Ay etkisi altında bunu bekleyemeyiz. Fakat heyecanlandırıcı olabilir. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, güzel paylaşımların, ortaklaşa paylaşımların, olan biten her ne varsa tekrar üzerinde konuşulması, düşünülmesi, bir araya gelinmesi yönünde olumludur. İnsanlarla olan ilişkinizi, ortaklarınızla aranızdaki her türlü alışverişi faydalı yönde geliştirir. Ancak ani kararlar, söz vermelerden kaçınılmasında yarar görüyorum. Düşünelim, inceleyelim olur mu? Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Farklı istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, suskun bir tavır içinde olacaksınız Genelde yorumlarınızı kendinize saklayacağınız bir gün içindesiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla iletişime geçmeniz durumunda, belli bir planınızda ya da koymuş olduğunuz hedefte desteklendiğinizi fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve hukuki işlerinize dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gerek mahkemeler olsun gerekse anlaşmazlık yaşanan başka işlerinizde olumlu sonuçlar almanız mümkün gözüküyor. Öte yandan evliliğinizdeki paylaşımları arttıracak ve beraberliğinizi canlandıracak enerjiler içine girebilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KIZGINLIKLA sonradan pişman olacağınız kararlar verebilirsiniz. Sakin olun mümkünse böyle kızacağınız ortamlardan uzak durun.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 13" R
Ay
Koç
18° 51' 22" R
Merkür
Koç
20° 16' 43"
Venüs
Boğa
08° 12' 42"
Mars
Koç
04° 13' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 41"
Satürn
Balık
17° 04' 21"
Uranüs
Boğa
22° 41' 01"
Neptün
Balık
29° 04' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 04"
Lilith
Başak
23° 59' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>