Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Çok genç bir çalışma arkadaşınızla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha dost, daha yakın olma yoluna gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürüklenebiliyorsunuz. Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:49-10:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altında iken, engellemeler, gecikmeler, bizim elimizde olmayan bazı nedenler yüzünden işlerimizi halletmek kolay olmayabilir. Parasal bir sıkıntı, tanıdığımız bir kişinin üzüntüsü, partnerinizle aranızdaki bir sorun bizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 10:35 itibariyle Ay boşluk etkisi sona erip, burcunuzda ilerlediğinde, farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Birçok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Eğer fiziki anlamda veya eviniz, işinizle alakalı konularda bir değişim düşünüyorsanız mali durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 12:16 Ay-Uranüs görünümü,hayatı ve ailevi konularda düşünmenizi, planlarınızı gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 13:47 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığında, ilişkinin mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir taraf özgürlüğüne bu kadar önem verirken, diğer taraf da baskın olmaya çalışırsa sorun çıkabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin özlük haklarına önem vermelisiniz. Eğer bekar bir Kova iseniz, o zaman seçimlerinizi yaparken daha dikkatli ve objektif olmalısınız. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için bilgi kirliliği günü; doğruluğu kanıtlanmamış olaylara itibar etmemelisin. Olayları daha gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmek, seni üzen konularında üstesinden gelmeni sağlayacak. Kendini ifade etmek, düşündüklerini her anlamda göstermek adına renkli bir sürecin içine dâhil olabilirsin. Renkli çünkü içinde acısını da tatlısını da barından bir süreç bu? Ortakların ya da sevgilinle sonunu düşünmeden yapacağın konuşmalar yaşanabileceği gibi, ara ara küçük şeylere inanılmaz tepkiler gösterebilirsin. Gün içerisinde kardeşin ya da kuzeninden alacağın haber seni epey mutlu edecek. Yakın bir dostuna maddi olarak yardımcı olabilirsin.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalıp inzivaya çekilmek ve ruhsal farkındalığınızı yükseltmek isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz yaşam tarzı ile şu an içinde bulunduğunuz hayatı dengelemeniz gerekebilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Hayal ettiklerinizle gerçekler arasında kalabilirsiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onun dikkatini çekmek için elinizden geleni yapacaksınız. Ama merak etmeyin o sizi hemen fark edecek.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bağımsızlık ihtiyacınız yüksek. Düşüncelerinizi sert ifade ederek etrafı zorlayabilirsiniz. Duygular ve zihin çatışma halinde. Öfkeli tutumlar uzun vadede ilişkilere kalıcı zarar verir. Kısa molalarla zihni yavaşlatmak, duyguları dengelemek önemli.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ediyor. Herkesten daha fazla ilgi beklediğiniz bir gündesiniz. Özellikle partnerinizle kurduğunuz iletişimin temel yapısını şekillendirmek size düşer. Onun egosal tavırları sizi duygusal açıdan zorlayabilir. Bacaklarda varis problemine karşı bugün hassas olabilirsiniz. Tansiyon sorununa da dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Özgür ruhunuzu harekete geçirip uzak diyarlara gidip yeni insanlarla tanışın.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

17 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>