Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta bildiğinizi okumak sizin en önemli özelliğiniz. Her zaman içinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Onun da size tutkuyla bağlanmasının nedeni bu. İlişkiniz karşılıklı tutku olarak tanımlanabilir.

Hafta sonu bile kafanız işle meşgul. Sorunları değil, olumlu gelişmeleri gündeminize almayı seviyorsunuz. Bugün işle ilgili uzun bir konuşma yapabilirsiniz.

Eviniz için bazı şeyler satın almayı düşünüyorsunuz. Bunların bir kısmını geleceğe ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ayırmayı düşündüğünüz para hepsine yetmeyecek.

Uygulayamayacağınız kararları yüksek sesle söylemek yerine kendinize saklamayı öğrenmelisiniz. Başkalarıyla paylaştığınız kararları uygulayabilirsiniz, size duyulan güven daha da artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süren dağınıklığınızdan vazgeçiyor gibisiniz. Yaşamınız yavaş yavaş yerine oturuyor. Bugünlerde daha programlı yaşamak ve evinizle ilgilenmek istiyorsunuz. Yakın çevreniz bu kararınızdan pek memnun ama bugüne kadar ki yaşamınız nedeniyle yine de size pek güvenmiyorlar. Önümüzdeki günlerde bir kaç kalabalık grup içinde yer alabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu etkisiyle, bir çok meseleyi önceden sezebilme gücünüz yükseliyor. Kariyer hayatınızda otoritenizi kabul ettirmekten yanasınız. İş ilişkilerinde çıkarlarını düşünen, üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, yeni hedefler belirlemek, bilgilenmek, dış dünyadaki gelişmeleri takip ederek bunları uygulamaya dökmek amaçlı hareketliliğin işaretçisidir. Hedefimize varmak için, iyice odaklanmalıyız. Yolculuklar, kısa görüşmeler, gidiş-gelişler, öğretmek, öğrenmek gibi aktivitelerde bulunabiliriz. Saat 21:15 Ay-Pluto görünümü, bizi derinlikli düşünmeye sevk eder. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Peki, biz ne istiyoruz? Çaresiz kaldığımız zamanlarda en yakınımızdan başlayarak, tüm tanıdıklarımızdan destek bekliyoruz. En çok ihtiyacını hissettiğimiz de manevi telkinleri. Haklı mücadelemizde çevremizden tepki çekmek yerine onaylanmak arzusundayız. Çünkü bu onaylanma sayesinde çok mesafe alacağımızın bilincindeyiz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak istiyorsun. Ancak çalışmak da istiyorsun. Kendini çalışarak daha iyi hissedebilirsin.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ustalığınızı ispat edeceğiniz önemli gelişmeler ve şanslar yakalayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından faydalanabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün son derece alıngan ve duygusal davranacağınız bir gün. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ancak, mantığınızla davranmanız gerekiyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, davet ve toplantılara katılacaksınız.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarılarınızla ve yaptıklarınızla öne çıkacağınız ve parlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Planlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda şans sizden yana olabilir ve sizi destekleyebilir. Organizasyon, düzen, disiplin gerektiren konularda harika işler çıkarabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle yapacağınız konuşmalar, gelecek adımlarınızı hızlandırabilir. Seyahat planları devreye girecek.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi sanatsal bir projenin organizasyonuna dahil edebilir. Tasarım yapıp, toplum önünde yaratıcılığınızı sergileyerek herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Sinematografik güzelliğinizle göz kamaştıracaksınız. Hassas ruhunuzu ortaya çıkarın.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>