Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlk hareketi kim yapacak siz mi o mu. Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Kendinizi unutmuş başkaları için harcamaya başlamışsınız. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız.

Başkalarının sağlık sorunuyla ilgili olmanız herkesin size danışmasına yol açıyor. En ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, eğer istenirse pekala problemlerin çözülebileceğini vurguluyor. Olgun, ılımlı ve birbirinizin fikirlerini dinleyerek hareket ederseniz, problemleri çözebilirsiniz. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, yeni bir fırsatla karşılaşılmasında etkilidir. Buhayatından, eğitime veya çevre değişime kadar geniş bir alanda önem taşıyor. Verilen bir mücadelenin arzu ettiğiniz şekilde gelişmesinde destekleyici oluyor. Sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Başarılı olacağınız bir grup faaliyeti,veya projenin de göstergesi olarak sizleri memnun edici gözüküyor. Ay-Başak burcu seyri saat 19:41 itibariyle başladığında, mali konularda dikkatlice duracağız. İlişkilerimizde mantığımız ön planda olacak. Soru işareti uyandıran hiç bir şeyden hoşlanmayacağız. Bazen endişeli olabiliriz. Ancak çözümcü bir bakış açısıyla hareket etmemizde yarar var. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatında veya yaşadığımız toplumda insanların çıkarcı yaklaşımları bizi rahatsız ediyor. Doğal olarak hırslanıyoruz. Belki de bu ilişkilerimize yansıyor. Bazı kişilerin hiç de iyi niyeti hak etmediklerini düşünebiliriz. Bütün bunlar bizi başkalarıyla işbirliğinden uzak tutabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlılığı olan sorunlarına çözüm bulabilirsin. Yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçme zamanı.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken bilinç dışı bir duygusal direnç göstermeyin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde biraz daha sabırlı olmanız iyi olacak.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizde neler yapmanız gerektiğini bilecek, doğru bir şekilde ilerleme kaydedeceksiniz. Dostlarınıza sırdaşlık yapabilirsiniz

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim yeni gruplarla ve sosyal çevrelerle ilişkilerinizde ani ve olumlu değişimlere neden olur. Arkadaşlık ilişkilerinizde farklı bir heyecan yaşayabilirsiniz. Önce arkadaş sonrasında sevgili olabileceğiniz bir kişiyle heyecanlı bir birliktelik yaşarsınız.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>