Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Fırsat hiç ummadığınız bir anda ve karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir.

Bir açığını kapamak için borç arayışı içinde olan biri sizin kapınıza yönelebilir. Güvenli görmediğiniz ilişkilerde bu tür alışverişler içinde olmak istemiyorsunuz.

Bazı gelişmeler size baskı yapabilir. Ama ani kararlar vermenin size yaramayacağı bir gününüzdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi çok gözünüzde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yetenekli olduğunuz konularda, kendinizi bir grup, bir camia, bir alanda ifade etmekten yana olduğunuzun işaretçisidir. Bunun için sıkı çalışmanız, sabırlı olmanız, dağılmamanız gerekiyor. Kendinize özgü hayat anlayışınız, bilgi ve tecrübeleriniz var. Ancak gelişigüzel hareket etmek yerine, gerçekten bir ideal belirleyerek yol almalısınız. Bu hem daha fazla kazandırıcı hem de başarılı olmanızı sağlayabilir. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişi bize iyi gelecektir. Nazik yaklaşımlar, paylaşım ve dostane tavırlar bizim ruhumuzu besleyici ve rahatlatıcıdır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güvence altına alabilirsin. Adımların hem maddi güç, hem de itibar olarak sana dönebilir.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaştırmaya veya arabuluculuğa her zaman hazır olmalı ve karamsar görünmemeye dikkat etmelisiniz.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar ve yabancı ülkelere yönelik idealleriniz olabilir. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iki kısmet gezegeni Venüs ve Jüpiter kariyer,ve sorumluluk alanınızda bir araya gelirken planlarınızı uygulamaya koymak, hedeflerinizi gerçekleştirmek adına başta üst düzey kişilerden, yöneticilerinizden destek alabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecekte oluşacak biriçin harekete geçerken parasal işlerinizde gerçekçi olmaya çalışın. Günlükritminiz rahat akacak ve önemli işlerinizi kolay halledebileceksiniz.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık karar zamanı! Yurt dışı faaliyetlerinde oldukça hızlı değişimlere açıksınız. Yabancılarla ilişkilerinizi güçlendirme dönemi. Aniden bir yazı kadrosuna dahil olabilir ya da yeni bir kursa kaydolabilirsiniz. Kardeşinizle ilişkinizi sakın zedelemeyin. Ani kopuşlar ya da fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>