Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Disiplinli ve programlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz. üzerinde çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz. Bir süreden beri devam etttirdiğiniz çalışmalarınızla ilgili olumlu bazı sonuçlar alacaksınız. İşlerinizi tamalama ve küçük bir sorununuzdan kurtulma şansınız olacaktır. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Paraya ilişkin bir beklentiniz gerçekleşebilir.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı gününe burcunuzda ilerlemekte olan Ayın olumlu yansıması altında başlamaktasınız. Saat 07:00 de, Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Yasalarla ilgili sorunlarınızı düzene koymanızda etkili olduğu gibi, fikirlerinizi bulunduğunuz ortamda özgürce paylaşmanızda da etkilidir. Böylece hızlılık ve aktivite içinde işlerinizi bitirebilirsiniz. Yüksek eğitimde olan genç kardeşlerimiz bugün kendileri açısından önemli bir karar için uzman kişilerden destek görebilir veya kendileriyle aynı yolda olan kişilerle bir araya gelerek saptamalarda bulunabilirler. Sizin isteğiniz belli kurallar çerçevesinde hareket etmekten ziyade, ortama canlılık ve renk katacak yeni gelişmeleri uygulamak. Çünkü rekabetin oldukça kızıştığı günümüzde liderliği ele geçirmek için bu kesinlikle şart. Özellikle işiniz belli bir kitle üzerinde egemen olmaksa, hızlı düşünmeniz gerektiğini siz de biliyorsunuz.  Günlük enerjileri olumlu anlamda kullanmak için üzerinde durmanız gereken en önemli nokta bireyliğinizden taviz vermeden düşüncelerinizi açık bir dille ifade etmek ve kafanızın içindeki hedefe ulaşmak. İşte bu enerji altında bu doğrultuda yol alabilmek mümkün gözüküyor. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden ilerlemek ve insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Düşüncelerinizin sizi olumlu yönlendireceğinden emin olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Üst düzeyde çalışmalar yapmak sizi duygusal ve maddesel anlamda tatmin ediyor.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimleriniz, aşk hayatınız veya önemsediğiniz diğer konular ivme kazanmak üzere. Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİGARA, alkol gibi alışkanlıklarınızı dengelemek sağlığınız için çok önemli. Maddi, manevi daha fazla kayba tahammülünüz kalmadı.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özelliklehayatınızdaki görüşmelerinizde şartlarınızı yeterince net olarak belirtmeniz ve kendi çıkarlarınızı koruyan bir tavır göstermeniz önemlidir. Yakın ilişkilerinizde önemli ve hassas konuları bugünden hariç bir günde paylaşmayı tercih etmeniz daha etkili olacaktır.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>