Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceksiniz ve bir beklediğiniz bir şansı bugün yakalayabilirsiniz. Yeni konular yada insanlar ilginizi çekebilir ve sizin için ilginç olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir haberi bugün alabilirsiniz yada sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Duygusal olarak kendinizi mutlu hisstmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş yaşamınızda aynı anda bir çok konuyla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz ve yeni karalar alabilirsiniz. Genel olarak son derece aktif olacaksınız ve daha önceden başlattığınız işlerinizi bugün bitirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz. Karşınıza fırsatlar çıkacaktır ve bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda başarılı etkiler altında olacaksınız ve beklediğiniz bir şansı bugün yakalayabilirsiniz. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ve ani olarak harekete geçebilirsiniz.

Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan destek görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Yeni ilişkiler kurabilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Enerjinizi olumlu olarak kullanacaksınız. Yeni girişimlerde bulunamak için uygun bir gündesiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla cumartesi gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji, bizim güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanımızda durarak bize destek verecek insanlara olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, bize karşı birilerinin engel çıkarması, başka kişilerin üzerimizdeki etkisi gibi durumlara neden olabilir. Biz bunlarla mücadele etmek için var gücümüzü harcarız. Oysaki bırakın kendinizi akışa. Çünkü zorladıkça daha çok üstünüze gelirler. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, birileriyle ortak hareket etmeniz gerekiyorsa, ister istemez yarar-zarar hesabınızı yapınız. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Köklü ve sağlam beraberlikte,  ortak bir hedefe aynı istekle yol almanızı sağlayıcıdır. Problemli ilişkide, hedef farklılığı nedeniyle yaşanan sıkıntıların göstergesidir. Yeni başlayan beraberlikte ise, arzuları yükseltir ve çiftler arasındaki cinsel uyumun göstergesidir. İş ortaklıklarında tarafların hem işin düzeni hem de müşteri potansiyelini arttırma yönünde yapacakları tanıtım ve  çalışmaların işaretçisidir. Hırsla, canla başla ve azimle ilerlemeli, hedefinizi gerçekleştirmek için yenilikçi düşünmelisiniz. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı hızlı yakalamak zorundasınız

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size çok önemli oranda bir geri dönüşü olmayacak olsa bile, heyecan verici fikirlerin arkasından gidebilir veya bu tür aktiviteleri uygulamaya koyabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projeler karşınıza çıkabilir. Biraz cesur olarak, yepyeni bir sektörde yeni bir işe yelken açabilirsiniz. Görselliğinize bu ara önem verin.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 40" R
Ay
Koç
14° 40' 08"
Merkür
Koç
20° 03' 47"
Venüs
Boğa
07° 51' 39"
Mars
Koç
04° 00' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 40"
Satürn
Balık
17° 02' 57"
Uranüs
Boğa
22° 40' 02"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 08"
Lilith
Başak
23° 57' 20"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>