Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir, bir düşünüp kaybettiğinizde neler olacağını gözden geçirmenizde yarar var. Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk içindesiniz. Son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamın içinde kendinize gereksiz problemler çıkartmamalısınız.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Ciddiyete dönüşebilecek ilişkilerin, yeni fikirlerin, değişimlerin göstergesi olup, keyiflendirici ve mutlu edicidir. Başkalarıyla anlaşmak hem yazılı hem sözlü anlamda kolaylaşır. Kişi, fikirlerini karşıt görüşteki insanlara bile kabul ettirecek güce sahip olur. Sosyal yaşam hareketlenir. Yetenekli olduğumuz sanat, spor, iletişim gibi alanlarda başarılı olabiliriz. Evlilik veyaortaklığı kararları bu görünüm etkisinde verilebilir. Problemliveya evlilikler ise, bu görünümün desteğiyle çözüme kavuşur. Saat 21:47 itibariyle etkili Güneş-Uranüs görünümü, hem yolculuklar anlamında destekleyici hem çevresel ilişkilerde yardımcı, iletişimin, ticaretin, bilgi işlemin, teknolojik gelişmelerin, eğitim hayatının yenilenmesinde, hızlı ve aktif bir şekilde kararlar alabilmenizde rehberlik edici. Bu görünümün desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum. Sinirlerinize hakim olduğunuz ve yeniliklere açık yüreklilikle evet dediğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceğinizi biliniz. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, hayatın tüm keyifli güzelliklerini yaşamak, iletişimde bulunmak, yolculuklar yapmak, zevk veren her şeyin tadını çıkarmak, aşkla sarmaş dolaş olmak, yeni insanlar tanımak arzumuzu bir hayli yükseltiyor. Hani şöyle içimizden geldiği gibi, doyasıya gezip eğlenmekten yanayız. Bireysel anlamdaki isteklerimiz o kadar etkili ki, hiçbir şeyi kafamıza takmak istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız bizi durdurabilir. Sözgelimi işlerimiz, projelerimiz, toplumsal görevlerimiz, hedeflerimiz nedeniyle birilerine uymak zorunda kalabiliriz. Dostlarımıza destek olmamız, bağlı olduğumuz gruplarla temasta kalmamız beklenebilir. Bunların ayarını iyi yaparsak zorlanmayız. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının değişkenliği günlük hayata adapte olmanı zorlaştırabilir. Yeni ilişkinde yaşadıklarını sorgulayacaksın.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde hisleriniz ve tutkularınız artabilir. Alacağınız kararlarla geleceğe yönelik adımlar atmak sizi mutlu sona daha yakın hissetirebilir. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda gereksiz cömert ve dağınık olmaktan sakının. Ancak yeteneklerinizi daha iyi kullanmak da elinizde.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlar başınızda uçuşacak. Maneviyatla başlayıp, maddi kazanca dönebilecek fırsatlar var. Olayları akışına bırakın ve gereken hamleleri yapın. Kısmetler geliyor.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminize gelirken, iletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İddialı bir konuşma ve kendinizi ifade etme şekliniz olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda olumsuzluklara canınız kolay sıkılabilir. Özel hayatınızdaki bazı konuşmaları gözünüzde büyütebilirsiniz. Değişik planlar yapabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününü yollarda geçirebilir ya da evde keyif yapabilirsiniz. Seçim size kalmış. Çadır kurmak, ırmak kenarında doğayla buluşmak, özgür ruhunuzu daha çok beslese de bazen de ev ortamının yarattığı sıcak atmosfere ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaşacağınız bazı olaylar harekete geçirici olabilir. Biraz canınız sıkılsa bile bunu belli etmeyecek ve dikkatinizi işlerinize yönelteceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 28" R
Ay
Koç
26° 00' 11" R
Merkür
Koç
20° 39' 27"
Venüs
Boğa
08° 48' 37"
Mars
Koç
04° 36' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 06' 43"
Uranüs
Boğa
22° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 39"
Lilith
Başak
24° 02' 27"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>