Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz. Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Bir arkadaşınızın ilişkisine gereksiz yere müdahale ediyorsunuz. Kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda hissediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:59 itibariyle Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, destekleyicidir. Günün stresinin üzerinizdeki etkisini biraz olsun hafifletir.Saat 15:55 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, medya önünde veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Sosyal faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek.Gün boyunca Ay, burcunuzda ilerleyecek. Kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlayacak. Yenilikler konusunda bugün oldukça heveslisiniz. Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Bugün partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı girişimlerin ya da planların olumlu - olumsuz taraflarını düşünmek size gereğinden fazla zaman kaybettiriyor. Uzun uzun düşünmek yerine bir an önce harekete geçmenizde yarar var.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstendiği gibi gitmeyen ya da sorun çıkartan durumları, işleri veya ilişkileri zorlamak, eleştirmek veya yorumlamak için doğru bir gün değil. Dolayısıyla, kibarca dahi olsa diyaloğa girmemeniz ve uzaklaşmanız daha doğru olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla, bedeninizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha bağımsız ifade edebilirsiniz. Doğal olarak beraber olduğunuz kişiler bundan pek hoşlanmayabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ilişkinize kimseyi karıştırmayın. Bu konularda yapılan her farklı yorum içinde bulunduğunuz sorunlu durumu daha da çıkmaza götürebilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hayatın bazı sorunları karşınıza getirmesi sizi zorlamış olabilir ama bu hafta itibarıyla daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Gelişime dayalı işlerinizde şanslısınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelirlerinizi arttırabilirsiniz, beklediğiniz ödemeler gelebilir bugün. Giyim, kuşam, süs eşyalarına para harcayabilirsiniz. Gelişen tüm konulara karşı hassas ve alıngan yapabilecektir sizi. Sorumluluklarınız biraz abartabilirsiniz. Kendinizi kanıtlamanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizde ki insanlara sözünüzü geçirmek bugün sizin için biraz zor olabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınıza anlam kazandıracak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Parasal konulara yönelik yeni istekler içine girebilirsiniz. Fakat, önce karamsar duygulardan uzaklaşmanın yolunu bulmalı, olaylara anlayışla bakmalısınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 16"
Ay
Kova
23° 46' 44"
Merkür
Koç
17° 49' 13"
Venüs
Boğa
03° 31' 58"
Mars
Koç
01° 18' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 15"
Satürn
Balık
16° 45' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 28"
Lilith
Başak
23° 33' 57"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>