Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz. Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Bir arkadaşınızın ilişkisine gereksiz yere müdahale ediyorsunuz. Kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda hissediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 14:42 Akrep burcunda doğacak Yeniay,hayatımızdaki kararlılığın, işimize olan saygımızın, maddi-manevi anlamda doyma arzumuzun işaretçisidir. Evet işimi önemsiyorum, ancak kazancımı da önemsiyorum diyerek duruma bakarız. Tabii ki bilgimizden, emeğimizden ve kalitemizden ödün vermeyiz. Başarıyı önemseriz. Hırslıyıdır. Fakat bu birilerini ezip geçmek için değil, farkımızı göstermek içindir. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, birçok kişiyle kurulan bağlantıların özünde, ulaşmak istediğimiz hedefin gerekleri vardır. Bizi bu hedefe kim veya kimler ulaştıracaksa biz ona yöneliriz. Bu gerçekten takdire şayandır. Çünkü boş, anlamsız, bir amacı olmayan zaman kayıplarının önüne geçer. Bu Yeniayda hangi alanda kendimizi göstermek istiyorsak, hedef belirleriz. Eksik bilgimizi tamamlarız, önemli kişilerle bir araya geliriz, kendimizi ifade ederiz. İnsanlar tanırız, ortamlara gireriz, kimler ne gibi yenilikte bulunuyor, trendlere bakarız, sosyal medyada tanıtım yaparız, farklı kişilerle temasa geçeriz. Bütün bunlar bizi asıl hedefimize ulaştıracak araçlar olacaktır. Bu sayede karşınıza fırsatlar çıkar, işler gelir, olanaklar elde edersiniz. Şimdi bu Yeniayın bir başka özel etkisi, sosyal ilişkileri güçlendirici yanıdır. İnsanlarla olan olumlu temaslarınız, fikir ve tecrübeleriniz, bilginiz, duruşunuz, farklı yanlarınız birçok kişi tarafından beğenilir. Yenilikler, değişim ve akıllıca kararlarınız size maddi-manevi kazanç getirici birve kariyer edinmenizde, yükselmenizde faydalar sağlar. Yeniayın doğru karar ve girişimde bulunmamızda şans getirmesi dileğimle,

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissetsen de aklına koyduğunu yapacaksın. Yaşam alanında değişiklikler planlayabilirsin.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başladığınız finansal ortaklık girişimlerinizden dolayı ilerleyen süreçlerde bazı çıkmazlar yaşayabilirsiniz. Temkinli olun.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana geliyor. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve yeni adımlar gündeminize gelebilir. Yeni hedefler ve planlar geliştirebilir ve bunları benimseyebilirsiniz. Kariyerinize etki edebilecek otorite ve yönetici konumunda kişilerle tanışabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, kariyerinizdeki çok güzel bir döneme işaret ediyor. Jüpiter'den alacağınız güzel enerjilerle parasal kazançlarınız size çok güzel yollar açacak.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim açık sözlü olacağım derken sınırları aşmanıza neden olabilir. Cüzdanınıza değerli eşyalarınıza hakim olun. Hırsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Sinirler hassastır. Sinirsel ya da psikolojik bir sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınıza anlam kazandıracak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Parasal konulara yönelik yeni istekler içine girebilirsiniz. Fakat, önce karamsar duygulardan uzaklaşmanın yolunu bulmalı, olaylara anlayışla bakmalısınız.

18 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>