Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinizle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir. O size zaten her konuda destek oluyor.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız. Bu size bazı dezavantajlar sağlıyor.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

19 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar  Salı günümüz saat 06:40 Merkür-Neptün karşıtlığıyla başlıyor. Bu enerji etkinliği altında, düzensiz, plansız, öylesine yapılmış, gelir geçer tarzda bir bütçe ile ilerlememiz yanlış olur. Biz hem başkalarıyla olan ilişkimize akılcı bakacağız hem de paramıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Yeteneklerimizi geliştirerek, kazanca dönüştürebiliriz. Zihnimizin bulandıran işlerden, kararlardan uzak durmalıyız. Tutarsız, belirsiz ve gereksiz kişiler yüzünden zarar görmemek için, birikimlerimizi ilerisi adına değerlendirmeliyiz.  Hem aklınızı hem de yaratıcı kabiliyetlerini hem de sezgilerinizi kullanabilecek durumdasınız. Bu gücünüz var. İşte bu gücü, zekanızla birleştirerek size yük olan değil, kuvvet kazandıran işlere yönelebilirsiniz. Saat 08:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duyguların sizi esir almasına izin vermeden gerçekçi bir şekilde  durumu görebilmenizde destekleyicinizdir.  İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz. İster çiçeğini görelim İster dikenini Hayat bir gün öğretir Nasıl bakmamız gerektiğini....... Farkına varacağımız günü beklemek yerine, önce ne istediğimizin bilinciyle hareket etmemiz dileğimle,

19 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle usta bir şekilde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil. Bugün işinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, çevrenizin görüşlerinize ihtiyacınız olacak. Geceleri erken yatmayı denemelisiniz. Uykusuz kaldığınız zaman sinirli ve öfkeli oluyorsunuz.

19 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor. Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleşme ihtimali veya gerçekte olan bitenle ilgisi olmasa da, ne istediğimizi bildiğimiz ve gerçekleşmesi için çaba gösterdiğimiz günler. Kendine güven güzel şey, ama arabası olmayan kişilerden arabasını ödünç istemek veya kuruşu hesaplayan kişilerden borç almaya kalkmak zaman kaybı da olabilir, dikkat! Yanılmamak veya yanıltılmamak için gerçeklere ulaşmak, değişik hikayeler dinlemekten kaçınmak gerekiyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraberlik ve romantizm açısından olumlu gelişmeler gözüküyor. İlişkinizde uzun vadeli planlar gündeme gelebilir. Riski ve getirisi yüksek yatırımlara yönelme eğilimindesiniz. Ancak macera duygunuzu parasal konuların dışında tutmanız yararlı olabilir. Zevkleriniz ve hobileriniz için daha fazla zaman ve para ayıracaksınız.

19 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDE ne yaşanırsa yaşansın karışmayın. Sizi ilgilendirmeyen konulara dahil olmayın. Yeni tanışacağınız insanlar sorun çıkarabilirler.

19 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 59" R
Ay
Aslan
20° 18' 04" R
Merkür
Koç
29° 14' 12"
Venüs
Boğa
19° 13' 20"
Mars
Koç
11° 04' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 08"
Satürn
Balık
17° 45' 11"
Uranüs
Boğa
23° 12' 10"
Neptün
Balık
29° 18' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 36"
Lilith
Başak
24° 58' 44"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>