Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor.

Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. Her Cuma günü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda doğacak Yeniay ve yöneticisi venüsün terazi burcundaki seyrini göz önüne aldığımızda görüyoruz ki, kişisel tüm özel yönlerinizle ön planda ve gayet dikkat çekici olacaksınız. Bir değişiklik, yenilik arzusu hayatınızda belirgin şekilde yükseliyor. İletişim, bilginin sunumu, görüşmeler, yeni ve güçlü bağlantılar sizin gelişiminizde olumlu bir anlam taşıyacak. Şimdi birlikte görünümleri gözden geçirelim ve Yeniayın etkilerini detaylarıyla görelim. Öncelikle bu Yeniayda sizin geleceğiniz adına bir hedef belirlemeniz çok önemli. Siz bu hedefi gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Sorumluluk almalısınız. Bu benim için doğru bir hedef ve ben bunu gerçekleştirmek için azimliyim, kararlıyım, hazırım demelisiniz. Bu Yeniayın önemli ve olumlu görünümleri size bu anlamda destektir. Yeniliklere, değişime açık olmanız halinde, karşınıza olumlu fırsatlar çıkacaktır. Dünyadaki trendleri, gelişimleri, kültürel faaliyetleri takip ediniz. Sosyal ilişkiler ağınızı mutlaka kurunuz. Çünkü insanlar sizi ancak böyle tanırlar ve yaptığınız işten haberdar olurlar. Bu Yeniay sizi geliştirici, sürpriz değişimlerin, kararların işaretçisidir. Sizi canlandırıcı ve teşvik edicidir. Yeter ki siz, bir hedef belirleyin ve onun üzerine gidin. Başarılı olacaksınızdır. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinle dikkatleri üzerine çekiyorsun. Bir süredir hedeflediğin planların için adım atmayı tercih edebilirsin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu gün, kendime, "Nasıl hizmet edebilirim?" ve "Nasıl yardım edebilirim?" diye sormalısın.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinize yeni bakış açısı katabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek gelişiminiz için daha iyi olabilir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda değişikliğe açıksınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydaana gelen yeni ay önünüze beklenmedik ufuklar ve pencereler açabilir. Sosyal medya kullanıyorsanız sözgelimi sıradışı paylaşımlarınızla beklenmedik şekilde ilgi odağı olabilirisiniz. Yeni ay aynı zamanda daha önce farkında olmadıklarınızı fark ettiren bir uyandırma zili.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniayda, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ticari faaliyetleriniz için büyük bir kazanca imza atabilirsiniz. Kariyerinizin dönüm noktasını tetikleyecek bir konuşma ya da toplantı gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gündeme gelebilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 29" R
Ay
Balık
18° 27' 34"
Merkür
Koç
18° 49' 14"
Venüs
Boğa
05° 39' 15"
Mars
Koç
02° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 27"
Satürn
Balık
16° 54' 03"
Uranüs
Boğa
22° 33' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 12"
Lilith
Başak
23° 45' 24"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>