Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde son günlerdeki tartışmaları gerektirecek temel meseleler görünmüyor. Karşılıklı olarak, mutluluktan rahatsızmış gibi davranıyor, belki de mutsuzluğu hak ediyorsunuz.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. .

Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz. Bugünlerde bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Doktora görünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Bazı yeni kararlar alacaksınız. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşünüyorsunuz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice tahrik edip kışkırtabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız, saat 11:32 Ay-Neptün karşıt etkisi altında başlıyor. Titiz bir analiz yapmak, maddi ve manevi anlamda durumumuzu gözden geçirmemiz gerekiyor. İş hayatında olan Kovalar, patronlarının parasal konularda hakkaniyetli davranmasını bekliyorlar. Ev hayatında olan Kovalar bütçelerine göre alışverişte bulunmaları şart. Eğer bir değişim düşünüyorsak, şu aralar mali durumumuz çok önemli. Arzu ettiğimiz yenilikler için borç altına girmeden önce iyi düşünmek lazım. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, aynı görüş, hayata bakış açısına sahip kişilerle bir ideali gerçekleştirmek arzunuzun işaretçisidir. Düşündüklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Başkalarının dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz. Tecrübelerinizin öğreticisi olabilirsiniz. Bu görünüm, dışa açılmanın, yeni insanlarla karşılaşmanın, el ele vermenin göstergesidir. Saat 20:44 Ay-Pluto olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda, titiz çalışmanızı, yavaş ve emin adımlarla ilerleme konusunda sizi sabırlı davranmaya teşvik ediyor. Kimseye güvenmeden ilerlemenin faydalı olacağını söylüyor. Yani aradığın güç, aslında senin özünde var diyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici pozisyonundaki kişilerle aranda sözlü tartışmalar yaşanabilir ve sabrının zorlandığını hissedebilirsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin yaşamda bir amacı ve başkalarına verecek özel bir hediyesi veya yeteneği vardır. Bu özel yeteneği bul ve paylaş.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Kişisel konularda destek alabilirisiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim sorunlarıyla karşılaşmanız mümkün. Aradığınız kişiyi yerinde bulamayıp sıkıntı duyabilirsiniz. Kararlarınız konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce fikirlerinizi anlatmaktan kaçınmalısınız.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişim, eğitim, yüksek öğrenimle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmiş ya da tamamlamış olmanın verdiği rahatlığı hissedebilirsiniz. Ancak ortak maddi konu ve paylaşımlardaki hassasiyetleri göz ardı etmemelisiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Atacağınız adımlar uzun soluklu ve kalıcı olacak. Bugün, gruplarla beraber üstleneceğiniz sorumluluklar sizi yukarılara taşıyabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler hafta sonuna damgasını vurur. Aniden bir seyahate çıkarak hayatınızın en heyecanlı gününü yaşayabilirsiniz. Sıra dışı mekanlar ve inşalar ilginizi çeker. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerde değişiklikler meydana gelir. Kopmalar yaşanabilir. Komşularınızla bugün iyi geçinin. Sonra üzülen siz olursunuz. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenme keyfinizi yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 21" R
Ay
Balık
17° 10' 50"
Merkür
Koç
18° 45' 53"
Venüs
Boğa
05° 32' 44"
Mars
Koç
02° 34' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 36"
Uranüs
Boğa
22° 33' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 55"
Lilith
Başak
23° 44' 49"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:33

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>