Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden sistemli bir biçimde uzaklaşan partnerinizi, hala bir şeylere ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sürekli arayarak sizden daha da uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. O, sizinle sürdürdüğü ilişkiyi kafasında bitirmiş gibi görünüyor.

İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz. Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemleriyle ilgili fikriniz alınacak.

Büyük bir ödeme yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Parayı bir araya getirmeye uğraşıyorsunuz. İşyerinizden bugünlerde avans alamayacağınızı biliyorsunuz. Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir.

Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce harekete geçirmeniz gerekiyor. O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sofranızda kalabalık konuklarınız olabilir. Akşam olmadan hazırlıklara girişmeniz gerekiyor. Neşeli bir hafta sonunun arkasından, haftaya biraz yüzünüz asık girdiniz. Çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda fazla hassas davrandınız. Bazen gereksiz yere alınganlık gösteriyor, insanların sizle şakalaşma isteğini yok ediyorsunuz.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı oluşacak. Yaşamını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan bireyin, tarafsız ve adil düşündüğünü, farklı görüşlere saygı duyduğunu, demokratik ve insan haklarına önem verdiğini, dış dünyaya açılmak istediğini gösteriyor. Kişi büyümesi gerektiğinin gayet iyi bilincinde. Ancak yaşadığınız ülke, bazı kişiler, tuhaflıklar yüzünden ilerleyemiyorsunuz. Anlatmaya, ortaya koymaya çalıştıklarınızı anlayabilecek çok az sayıda insan oluşu sizi sinirlendiriyor. İşte bugünkü karşıtlık bu anlamda yaşanması muhtemel bir gerilimin işareti. O nedenle bugün çevremizle olan iletişimimize dikkat edelim. Saat 14:20 Ay-Başak burcu seyri işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir. Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığı, maddi konularda tabii ki gayet akıllıca hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Ortaklaşa paylaşımlar,yaptığımız insanlar, yatırım konularında rehavete kapılmak kadar, kuruntulu davranmak da yanlış olacaktır. Tedbirli olalım. Ne yaptığımız bilelim yeterlidir. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yoğunluk yaşayabileceğin bir gün. Önemli meseleleri çözüme ulaştırmayı başka bir güne ertelemelisin.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmeye çalışmak, hiç konuşmasanız bile onların yanında olmak emin olun sizin eski gücünüze kavuşmanıza yardım edecektir.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda daha mantıklı ve yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan da uzak durun.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklardan gelen kısmetlerin söz konusu olabileceği bir aylık bir süreç başlıyor. Yapacağınız seyahatlerden, gezilerden keyif alabilirsiniz. Aşk bu dönemde bir yabancı veya uzaktan bir kişiyle bağlantılı olabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda daha anlayışlı davranmanız gerekiyor. Yakın çevrenizde oluşan olaylar, uzun vadeli düşüncelerinizi etkiliyor.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

7 Kasım'a kadar Terazi burcuna geçen Venüs, sizi yurt dışı ilişkilerinizde ön plana çıkaracak. Uçak seyahatinde tanışacağınız birine gönlünüzü çok rahat kaptırabilirsiniz. Bu insanla, romantik yönü güçlü uzun bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Yurt dışında gayrimenkul elde etmek, yatırım yapmak için de uygun bir zamandır. Akademik konular dikkatinizi çekebilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı alma şansı doğacak.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>