Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda kendinizi son derece mutlu hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişim sizi mutlu edecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacaksınız ve sonuçları çok verimli olacak fikirler üretebileceksiniz. Bugün hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve size kazançlar getirici girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel zevkleriniz için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Dinlenip rahatlamaya fırsat bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim niyetleri taşıdığınız alanlarda iyimser baktığınız bazı paylaşımların, beklediğiniz verimi sağlamaması sizi üzecek. Bununla ilgili olası tartışmalarda göstereceğiniz uzlaşmacı tavır, önem verdiğiniz birtakım ilişkileri zedelenmekten koruyabilir. Kendinizi bağlanmış hissettiğiniz bir ilişkide çarpıcı yanılgılar içindesiniz.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün hemen başında boşlukta ilerliyor. Sonra saat 04:41 itibariyle de Başak burcuna geçiyor. Bugün sizlerin maddi konuları gündemde olabilir. Özellikle borçlarınız, ödemeleriniz vaktinizi alabilir. Sabahki Ay-Uranüs arasındaki olumlu açıyla borçlarınızı kapatabilecek para elinize geçebilir. Bu hiç aklınızda olmayan bir yerden ya da kişiden size ulaşabilir. Miras konunuz varsa bugün işlemler yapmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Güzel destekler aldığınız bir gündesiniz. Sağlığınızda bugün daha iyi olabilir. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliklere son veriyorsun!Yeni şeyler almak için araştırma yapabilir, telefonunu değiştirmek isteyebilirsin ancak alışveriş için doğru kararlar verebileceğin bir gün olmayabilir, çünkü kafanı kurcalayan başka meseleler var! Artan angarya işler, hem fiziksel hem de ruhsal olarak yorulmana neden olacak. Güne kaygılı, apar topar başlamış olabilirsin. Elektronik eşyalarla bugün aran bozulabilir ve dikkatini toplayamadığın için cam eşyaları kırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan yeni biriyle tanışabilir, kalp atışının hızlandığını fark edebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, artık ilişkindeki belirsizliğe son vermek isteyeceksin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından alacağın davete hayır diyemeyeceksin.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ciddi kararlar alıp bunları uygulamaya koymak isteyeceğiniz bir gün genelindesiniz. Parasal konularda ise ilişkilerinizi rayına sokmalı ve sınırlarınızı çizmelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde işlerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı enerjiler var. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda hassas dengeler oluşabilir.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobi veya işlerde başarılı olduğunuzu görmek sizi çok mutlu ediyor. Ancak bunu insanların üstünde üstünlük sağlamak amacı ile kullanmayın.

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren etrafınızda dönüyor. Ancak sizin gözlerinize o kadar perde indi ki; neyin doğru neyin yanlış olduğunu görseniz bile karar almakta zorlanıyorsunuz. Akıntıya kapılmış bir dal parçası gibisiniz. Maddi anlamda güzel etkileşimler altındasınız. Bu hafta güzel haberler alacaksınız. Çevreniz değişiyor.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim bilinçaltınızdaki kalıpları kırmak için sizi harekete geçirecek. Bugüne kadar doğru bildiklerinizin değiştirmek isteyebilirsiniz. Çocukluktan beri taşıdığınız travmalar su yüzüne çıkabilir. Arka planda kuyunuzu kazmak isteyen birinin varlığını öğrenebilirsiniz. Ev ortamındaki iletişimde inatçı tavır takınmaktan kaçınmalısınız.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar mantığı, genellikle duyguların önüne geçiren bir burçsanız da, durum, bugün daha farklı olabilir. Duygusal hassaslığınız sayesinde çevrenizdeki insanların sizden beklentilerine ve ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>