Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla istediğiniz dengeye oturtamayabilirsiniz.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçecek paranın sizde yaratacağı olası eziklik, sizi bunu ne kadar hak ettiğiniz yönünde sorulara götürmemeli.

Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak. Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, duygusal anlamda bizi baskılayan ve bir türlü çözemediğimiz meseleleri, maddi konulardaki hesap dışı gelişmeleri çözmek, bir an önce halletmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 11:00 Ay-Mars görünüm etkisinde, arzu ve isteklerimizin, hedeflerimizin gayet iyi bilincindeyiz. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince zihnimizin gereksiz bilgi ve koşullanmalarla dolmasına izin vermeyelim. Birileri tuhaf bulacak diye, bizi mutlu edecek olandan uzaklaşmayalım. Unutmayalım ki, kişinin kendisiyle olan barışıklığını hiçbir kitap ve öğretici sağlamaz. Tam tersine kişinin kendisi kazanır. O zaman rahat olalım. Saat 13:51 itibariyle, burcunuzda ilerleyecek Ay sayesinde, çevrenizi kolaylıkla etkilersiniz. Yüreğinizdeki umutların çiçek açtığını hissedebilirsiniz. Her şey güzel olacak bakış açı bu saat sonrası üzerinizde hakimdir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan ve onların verdikleri tepkileri görmekten zevk alabilirsiniz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, ne kadar özgür düşünen biri olsanız da, yuvanız, güvenliğinizle ilgili meseleler üzerinde ciddi manada düşünmenizi sağlıyor. Gerekirse inatlaşarak hakkınız olanı elde etmekten yanasınız. Rahatınızı kimsenin bozmasına izin vermezsiniz. Zaten Merkür, 3 Mayıs tarihine kadar gerilediği için, bir çok meselede akılcı düşünmemiz gerekiyor. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönünü besleyecek yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir hobi edinebilirsin. Değişim için çaba sarf edeceksin.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde aktif ve verimli bir süreç. Yakın çevrenizden önemli destekler alabileceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde stresler yaşayabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gereken durumlar olabilir. Korktuğunuz olaylar gündeme gelebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizle riskli koşullardan uzak durmalısınız. Karar almanız gereken durumlarda destek alabilirsiniz. Mücadele vermeniz gereken konularda cesaretli davranabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimlerde aktif ve verimli bir süreç. Yakın çevrenizden önemli destekeler alabileceksiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ailenize adayacaksınız. Eski ailevi konular gündeminizde olacak ve siz analiz ederek, olaylara pratik ve somut yaklaşarak çözümler üretmek derdinde olacaksınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir öğleden sonrası sizi bekliyor. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Güneş Boğa burcuna geçiyor. Bu bir ay boyunca evinize, ebeveyninize ve kendi iç dünyanıza odaklanabileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>