Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızdaki olumlu gelişmeler beklentilerinizi arttırıyor. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

Bugün yazışmalar ve iletişimde daha dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın yaptığı hatalar yüzünden ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bireysel çalışma yerine kollektif çalışmalara ağırlık vermelisiniz.

Büyük kazançlar elde etmek için bazı yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ama kaybetme riskinizin de fazla olduğunu unutmayın. Yapacağınız yatırımlar konusunda bilgili insanlardan yardım almalısınız.

Ailenizde ilginize muhtaç bir yakınınıza gereken ihtimamı da göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir taşkınlık içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların sizi anlamadıklarından şikayet ediyorsunuz. Ancak kendinizi ifade etmekten de kaçıyorsunuz. Bugünyerinizde hoş bir sürpriz yaşayacaksınız. Bu beklenmedik olay moralinizi yükseltecek. Nereden geldiği belli olmayan bir balon haber çevrenizdeki insanları heyecanlandıracak. Bu arada sizde inanmadığınız bu haberin yarattığı olumsuzluktan etkileneceksiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak  sondördün cumartesi günümüzün ilk etkili görünümüdür. Bu görünüm, duygusal güvenliğinize fazlasıyla önem verdiğinizi,   gerek ailevi, gerek sağlığınız, gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda hassaslaştığınızı gösteriyor. Bazen  güvensizliğinizi  gizlemek bazen de korkularınıza yenik düşmemek için elinizdekilere sıkı sıkıya sahip çıkıyorsunuz. Ancak diğer taraftan çevrenizle olan ilişkinizde gayet  aktif, yenilikçi, her şeyi denemekten hoşlanan, girişimci bir profil çizmektesiniz. Bu iki farklı duygu hali sizi bir hayli yorabilir. Bu durumda yapılması gereken, dış dünya ile  sağlıklı bir iletişimde bulunmak, ve   günlük yaşamda aşırı hassasiyete yol açan etkenleri gözden geçirerek huzur bulmaktır.Saat 08:36 Merkür-Neptün  olumlu görünümü, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle, subjektif ve önyargılı davranabilirsiniz.  İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir. Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. Kişiye sormuşlar, doğduğun yer mi, doyduğun yer mi  önemli diye. İşte bu noktada insan doyduğum yer önemli diyebilecek kadar akıllı seçimlerde bulunmalıdır.Saat 09:32 Güneş-Mars zorlu görünümü, çalışma hayatında duygusal düşünmemize neden oluyor. Güven içinde yaşamak istiyoruz. Sistem bizi, kendi sınırlarımız içinde kalmaya zorluyor. Oysaki biz, dış dünyaya açılmaktan yanayız. Bu tabii ki bir gerilim yaratıyor. Ancak bizim mutlaka kendimizi, hedeflerimizi gözden geçirmemiz lazım. Çünkü 26 Temmuz sonrası,konularında belli bir baskı söz konusu olabilir. Onun için, tam olarak ne istiyoruz bunu bilmemiz lazım. Öldüğümüzde hatırlanmak yerine, yaşarken unutulmasak ne iyi olur......İyilik ve güzelliklerle anılmamız ve huzurlu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Ailenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir.. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunmalısınız.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Daha fazla harcamaya değil, biriktirmeye odaklanmanız geleceğe güvenle bakmanızı sağlayacaktır. Kontrollü harcamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FLÖRT devresinde olan Kovalar artık ilişkinize bir isim koymanın vakti geldi. Sevdiğiniz kişi fazla sabır göstermeyebilir bu konuda.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>