Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda oldukça prim yapan güven duygusunun, sizde pek bulunmadığı şeklinde inançlar geliştirmişsiniz. İçinizdeki yaşama coşkusu, aşka geleneksel yaklaşımlarınızı engelliyor.

İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Ciddi problemleriniz yok. Fakat önümüzdeki günler içinde zamansız ve yersiz birtakım harcamalar, geçici sıkıntılar getirebilir. Bütçe hesaplamalarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir. Kendinize zaman ayırmak, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmek istiyorsunuz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, işler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 11:26 Venüs-Neptün görünüm sayesinde iç huzurumuz yüksektir. Hayatımızda neyi önemsiyor, neyi merkez alıyorsak gün boyunca bu meseleler üzerinde hassasiyetle durabiliriz. Maddi ve manevi sahip olduklarınız sizi tatmin etmiyorsa, üzülmeyiniz. Çünkü bu görünüm sayesinde kendimizle barışıklığımız yükseliyor. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlerdir anlam veremediğin olumsuzlukların sebebini öğrenmeye hazır mısın? Özgürlüğün, rahatın ve isteklerin bu kadar ön plandayken ne kadar değiştiğini insanlara göstermek isteyebilirsin. Özellikle kariyerinle ilgili alacağın kararla, yakınlarını epey şaşırtabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, dürüstlüğün senin için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha belirtmek isteyebilirsin. Aslında ortada bir olay yok ama ben işimi sağlama almalıyım diye düşünebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, katılacağın davet ya da organizasyonda, seni konuşmalarıyla ve duruşuyla etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, yurtdışı bağlantılarınla ilgili bazı sorunlar canını sıkabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle kadınlar arasında yaşayacağınız kıskançlık ve rekabet durumlarına karşı sizler de bir orta yol belirlemeli ve kendinizi bu gibi rakiplere karşı daha fazla güçlendirmelisiniz. Yaşamda yolunda gitmeyen bazı durumlar için sızlanmayı bir kenara bırakıp elinizdeki var olan şeylerle mutlu olmanın bir yolunu bulmalısınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı gizli kalan konular sizi daha hassas ve endişeli kılabilir. Düşüncelerinizi olumlu yöne çevirmeye bakın.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınız açısından kendinizi iyi hissedeceğiniz, her türlü sorunun üstesinden gelebileceğinizi düşüneceğiniz, iyimser ve pozitif bakış açısında bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik yaşamınızdakilerle keyifli ilişkiler kurabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız her yardımın ve fedakârlığın karşılığını alabilirsiniz. Sabah saatlerinde üzerinizde hissettiğiniz gerginlikler öğleden sonra geride kalacak, rahatlayacaksınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile yaşam enerjisini temsil eden Mars arasındaki güçlü etkileşim, ani tansiyon yükselmesine neden olur. Sebepsiz yere ikili ilişkilerinizde tartışmaya açık bir gündesiniz. Ununtmayın öfkeyle kalkan zararla oturur. Hobilerinize yenlikler ekleyebilirsiniz. Farklı arkadaşlıklar kurmak için ideal bir. Zihniniz tıkır tıkır çalışır.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 36" R
Ay
Aslan
20° 38' 13" R
Merkür
Koç
29° 16' 13"
Venüs
Boğa
19° 15' 23"
Mars
Koç
11° 06' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 32"
Satürn
Balık
17° 45' 18"
Uranüs
Boğa
23° 12' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 42"
Lilith
Başak
24° 58' 56"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>