Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz. Kaçma yolunu tercih edebilirsiniz bugün.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir. Bu konuda partnerinizden fikir alabilirsiniz.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Kültürel, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde Cumartesi günümüz başlayacak. Finansal konularda beklentilerimiz var. Çünkü ödenmesi gerekenler, hayatın devamı, rahat etmek, kazanmak ve huzurlu olmak tek başına kolay değil. Bu görünüm, ikili ilişkilerde de, bize karşı özenli davranılmasından yana olduğumuzu gösteriyor. Sabah saatlerinde parasal işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koymamız gerekiyor. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu sürede tabii ki dikkatli olmamız ve çok bilinçli düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz. Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Bu saatlerde bir hayli hırslı, istekli ve cesur bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zekanız oldukça keskindir. Hani bir söz vardır, külyutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi bildiğiniz halde, aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyorsunuz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda yönünüzü değiştirebilir ve belli işlerin en üst noktasına çıkabilirsiniz. Yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilir veya kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacakbirlikleri kurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha yapıcı ve yaratıcı şekilde ifade edebileceğiniz koşullar var. Ancak fedakarca harcamalar da gündeme gelebilir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduklarınız ve yaptıklarınız konusunda kafanız dalgın olabilir, insanlara yardım etmek güzel ama sizi bazen istenmedik durumlara sokabilir. Çevrenizdekilere yetişmekte, onlarla plan yapmakta zorlanıyorsunuz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi kaynaklarınızı, değerlerinizi ve potansiyellerinizi sezgisel bir tutumla organize etme durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön plana çıkabilir.Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz. Diğer taraftan ortaklaşa kazanımlarınızda kendinize fırsatlar yaratabilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>