Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan her ne kadar istemeseniz de uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yönden oldukça hassas bir insansınız. Karşınızdaki insandan beklediğiniz şey size biraz ilgi göstermesi ve sizi dinlemesi. Sevdiğiniz insanları kolayca affediyorsunuz ama son günlerde yaşadıklarınızdan dolayı da sevdiklerinizden şefkat bekliyorsunuz. Aile içinde yaşadığınız sorunlar sizi bıktırmış durumda ama çözmeye çalışmalısınız. Çünkü sorumluluk sizin omuzlarınızda bu dönemde

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:53 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz bizim için önemli olacak. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, sınırlanmalar veya bir takım engellerle karşımıza çıkılmasından hoşlanmıyoruz. Genel olarak problemleri büyütmekten yana olmadığımız için, birilerinin de bizim canımızı sıkmasını istemiyoruz. Ancak burada asıl nokta para meselesi. Biz de pek hesabımızı bilmiyoruz veya kazancımız tam yeterli değil. O yüzden de arzu ettiğimiz gibi yaşayamamak canımızı sıkabilir. Aşk hayatımız veya çocuklarımızla ilgili konular üzerinde bugün biraz daha fazla yoğun olabiliriz. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatınızın ciddi ve geleceğe dönük şekilde ele alınmasında etkilidir. Ayrıca kendinizi güçlü şekilde ifade ederek, becerilerinizi sergilemenizde yardımcıdır. Çocuk sahibi olma veya çocuklarınızla ilgili konularda da size destek özel bir kuvvettir. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, hedefimize ulaşmadaki kararlılığımızın bize maddi ve manevi güç kazandıracağını işaret ediyor. Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor. Ruhsal anlamda sevginin ne kadar iksirli bir olgu olduğunu, sevgiyle yol almanın insanın en büyük zenginliği olduğunu işaret ediyor. Sevginin emek ve sabır olduğunu, zor kazanılan çabuk kaybedilmemesi gerektiğini söylüyor. Kendine inan ki, arzu ettiğin senin olsun diyor. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, hem ailevi hem ilişki, hem eğitim hayatınız hem de yakın çevrenizle alakalı konularda yaşanabilecek hızlı gelişmelerin ve kararların işaretidir. Uranüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için artık sizin açınızdan değişim olmazsa olmaz bir hale gelmiş durumda. İletişim-yakın çevre- hayata bakış açınız- inancınız ile alakalı her konuda yenilikten yanasınız. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, iç dünyamızın derinliklerinde huzur ve güven arzusunu çoğaltan bu enerji, sevdiklerimize destek olmak, onların yanında bulunmak, sağlığımızı her anlamda önemsemek yönünde faydalıdır. Ailemizde ve evimizin içinde dış dünyanın karmaşasından uzak dinlenmek isteyebiliriz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinle ilgilenebilir ve değişiklikler yapabilirsin. Geleceğe yönelik isteklerini gerçekleştirmek için arzuların artıyor.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle bugün hayatımızda hiçbir karmaşıklığa yer vermek istemeyeceğimiz bir gün. Kendinizi gereksiz eleştirilerle mutsuz etmemelisiniz. Gün genelinde bir şeylerin her zamankinden daha mükemmel olmasını isterken, kendinizi çok yıpratabilirsiniz. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. Kişisel konularla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal konularda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde değişiklikler olabilir.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size keyif verecek görüşmeler içinde olacaksınız. Aşkta iletişim önem kazanıyor. İş alanlarınızdaysa fedakâr etkilerle, doğru köprüleri kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden haberleriniz var.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayalinizdeki evi satın alabilirsiniz! Yeni bir ev projesine karar verirsiniz. Dekorasyon ve estetik konular için harika bir gün. Sanat konularında yaratıcılığınız çok artar. Sanatsever kişilerle beraber vakit geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 42" R
Ay
Koç
26° 49' 10" R
Merkür
Koç
20° 42' 06"
Venüs
Boğa
08° 52' 43"
Mars
Koç
04° 38' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 54"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 50"
Lilith
Başak
24° 02' 49"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>