Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler iniz size faydalı olabilir. Seviyeli her ilişkiye açık oluşunuz, kimi rahatsızlıkları duymanızı hiç gerektirmiyor.

İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz.

Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz. Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor.

Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararınıza gördüğünüz gelişmeler, bugünlerde yön değiştirebilir. Daha isabetli tespitlerle yeni yönelimlere girebilirsiniz. Tavırsız kaldığınız bir konu, bugün yine gündeminize gelecek. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşam için birtakım çabalar size yarar getirebilir. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu enerji alışverişi ile güne adım atıyoruz. Bilgi ve tecrübelerinizi insanlarla paylaşmanızda, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde kararlar vermenizde ve evinizi, ofisinizi, ailevi ilişkilerinizi düzenlemenizde yardımcı oluyor. Ayrıca maddi konularda yapılan yanlışları, zayıflıklarınızı artık ciddi anlamda ele almanızı sağlıyor. Böylece paranızı doğru alanlarda değerlendirebilir, kazancınızı risk altına almazsınız. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda vehayatımızla ilgili meselelerde daha akıllıca ve dikkatli hareket etmenin önemli olduğunu işaret ediyor. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 arasında Güneş-İkizler burcunda seyredecek. Bu süreç, gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde gözlemde bulunmanın önemini vurguluyor. Güneş, merkez enerjimizi yönlendirme gücümüz, Merkür ise iletişimle alakalıdır. Bu da gösteriyor ki, aklımız bireysel yöndeki her türlü kararımızda geçmiş tecrübelerimize göre değerlendirme yönünde iyi çalışıyor. Peki, yepyeni bir fırsat, kişi veya durumla karşılaştığımızda ne yapmalıyız? Mercek altına alarak artı ve eksi yönleriyle ölçüp tartmalıyız. Ailemizle alakalı konularda da sağlamlık, geleceğin garanti altına alınması yönünde düşünelim. Saat 20:18 Ay-Pluto görünümü bizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Peki, biz ne istiyoruz? Çaresiz kaldığımızda en yakınımızdan başlayarak, tüm tanıdıklarımızdan destek bekliyoruz. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kalıcı ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesi gerektiğini, mevcut durumu artı ve eksi yanlarıyla ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle farklı dilleri konuştuğunuzu biliyorsunuz. Onlar sizin düşündüğünüz her şeyi, yanlış algılıyorlar. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız ediyor. Fakat siz aldırmıyorsunuz. Disiplinden nefret ediyorsunuz. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmanızı sağlayacak harika fikirleriniz olsa da, diğerleri olaylara sizin kadar iyimser yaklaşmayabilirler. Diğerlerinin katkısını sağlamaya kalkmadan önce, daha detaylı bir çalışma yapmanızda, doğru verileri toplamanızda ve buna göre sunumlar yapmanızda fayda var. Belirsizlikler ve güvensizlikler ilişkilerinizde sorunlara neden oluyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamış olmanız sizi başarıya taşıyacaktır. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde denge içinde olmaya özen gösterin. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele verebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Kovaların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi, kendinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, kişisel bakımınıza önem verebileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde sevgi ihtiyacınızın arttığı, partnerinizle yakın ilişkiler kurmak isteyeceğiniz, parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cumartesi günü mesainiz mevcutsa bugün size işe gitmek oldukça zor gelecektir.Ancak öğleden sonrası için kariyer alanınızda meydana gelen olayların kaynaklarını irdeleyebilirsiniz. İşinizle ilgili daha önce fark edilmemiş bazı derinde kalan konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. İş yeri entrikalarını ortaya çıkartmak üzerine hafiyelik yapabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 30" R
Ay
Balık
18° 57' 48"
Merkür
Koç
18° 50' 34"
Venüs
Boğa
05° 41' 49"
Mars
Koç
02° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 56"
Satürn
Balık
16° 54' 13"
Uranüs
Boğa
22° 33' 57"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 19"
Lilith
Başak
23° 45' 38"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>