Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir.Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:10 Ay-Mars görünümü, iletişimin  bir hayli yoğun olacağını gösteriyor. Bazı meseleleri kararlı ve kendinize güvenerek halledebilirsiniz. Saat 14:44 Ay-Satürn görünümü, hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden gelebilecek destekleri, toplumsal alanda güçlü kişilerle bağlantınızı, hedeflerinizi gerçekleştirme sabır ve kararlılığınızın işaretçisidir. Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 23:43 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Mutlu, huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

21 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınızı veya karşı karşıya olduğunuz olayların iyi ve kötü taraflarını detaylı şekilde araştırmayı ihmal etmeyin. İşinizi ilgilendiren kararlar alabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Bazı değişiklikler yeteneklerinizi daha iyi kullanmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerinde empati yapmaya özen gösterelim. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamamız birbirimizi kırmamıza veya yanlış anlamamıza neden olabilir. Dikkatli konuşmamız ise, ilişkilerde hassas noktaların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Öğle sonrası saatlerde, aşırılıklara ve abartmaya meyilliyiz. Aşırı hız, fazla konuşma, kibir, aşırı yeme içme, kontrolsüz harcama, fazla hareket etme v.b her şeyin fazlasından kaçınalım. Altından kalkamayacağımız sözler verebiliriz, dikkat etmeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, yakınlar ve iletişim açısından sürprizler getirebilir. Düşüncelerinizi daha direkt biçimde ifade edebilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

21 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda dolanıp duran düşünceler ve sizi yönlendirmek isteyen çeşitli duygularınız, hareketlerinizden çok daha hızlı olabilir. Bazen iki kere düşünmek, günü kurtaran hamle olabilir. Bu dönemde hayatınızla ilgili karar alırken daha dikkatli olmalısınız.

21 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız.Akıl, zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine göre sıra dışı fikirlerinizle girdiğinizgruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz. Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları

21 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

21 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>