Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz var ve yapıcı olmak durumundasınız.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Zaman zaman karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.

Çatışmalar yaşasanız da meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak görebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ticari girişimler ve yurt dışı bağlantılarının gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Girişimci çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle güne keyifli bir adım atıyoruz. Bu enerji, sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, farklı bir şeyler yaparak günü geçirmenin de işaretçisidir. Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkimizi ilgilendiren konularda gücümüzü hissettirmek isteriz. Ancak bunun ayarını bilmeliyiz. Eğer bir meseleyi kabul ettirmek istiyoruz, boşluk etkisi altında bu kolay olmayabilir Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, bu saatleri bir hayli özel kılmakta. Partnerinizle aranızdaki güzellikleri vurguluyor. Belki sorunlar vardı veya canınız bir şeylere sıkılmıştı. Bu saat geldiğinde bunlar geride kalıyor, canlanıyorsunuz. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve biraz yavaşlayacağız. Özelliklehayatımız, ailemiz, hassasiyet gerektiren konular olduğunda durup bakacağız. Ne kadar güvende olup olmadığımız üzerinde duracağız. Ailemiz, yuvamız, çocuklarımız, sağlığımız önemli hale gelecek. Bazen şüpheleneceğiz etrafımızdaki olaylardan. Bazen inanmak isteyeceğiz birilerine. İlişkilerde de güven, sadakat, sevgi, saygı olguları üzerinde bilhassa duracağız. Bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırmak, bağımlılıklarınızı gözden geçirmek, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçmek, rutin şikayetlerinizi önemsemek yararlıdır. İşinizde hassasiyet öne çıkabilir. Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyen Ay,  saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Dışa karşı mesafeli davranabiliriz. Ancak bu tümüyle kendi başımıza kalmak isteği değildir. Sadece inandığımız, üzerinde hassasiyetle durduğumuz değerlerimizi muhafaza altına alırız. Gerektiğinde tabii ki insanlara yardımcı oluruz. Fakat ruhumuzu dinlendirmek, huzur bulmak, endişelerden uzak durmak arzumuz daha ön plandadır. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,  

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Birçoğunuz; arkadaş çevrelerinde, karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyeceksiniz. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Sizden yaşça büyük kişilerden beklediğiniz destekler gelecek ve kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, özel yaşamınızı veyahayatınızı ilgilendiren bazı ilişkileriniz sonlanırken, aralarından gerçekten kayda değer olanlar ön plana çıkıyor ve hızlanıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik hayatında ve ilişkilerinizde sabırlı olmaya bakın. Karşınızdakilerden çok şey öğrenebilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize çok dikkat etmelisiniz. Kazalara oldukça açık olacağınız, dalgın geçireceğiniz bir gün bekliyor sizi. Görmek istediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde keyfinize diyecek olmayabilir. Seyahatlere ve eğitime, medyaya dayalıalanlarınızda duygularınızı organize etmesini başaracak ve mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz.

19 HAZİRAN 2015 KOVA BURCU YORUMU

Tutkularınız ve yapıcı sevginiz bugün sizi ilişkileriniz konusunda yönlendirecek. Âşık olduğunuz insana karşı derin duygular içinde olacaksınız. Özlediğiniz duyguları yaşamanız ve yaşatmanız sizi hayata döndürüyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

18 HAZİRAN 2015 KOVA BURCU YORUMU

Bugün, aşkla yaptığınız yaratıcı işlerin karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Önemli bir seyahat sizi mutlu edebilir veya aşk hayatınızda gelecek adına adımlar atabilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu bir aylık dönemde;ve çalışma ortamınızla ilgili konula, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz sık sık gündeminizde olacaktır. Bu dönem bir çok yeniprojeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakatile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır. Büyük beklentiler içine girmeyin.  

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>