Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. Ama ilişkiniz de duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Dinginlik, huzur, anlayış şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz. Yeni şeyler almadan önce gardırobunuzu gözden geçirmeniz yerinde olur.

Ailenizi çok önemsiyor ve onlar için gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz bir gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde bilinçli olmak gerekir. Bu sizi hayal kırıklığından korur. Önemli kararlar alınmadan önce çok iyi düşününüz. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşumuyla, kazancımızla ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Şifaya çalışmaları, rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler üzerinde duracağız. Bu konularda insanlara destek olabiliriz. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Bu saatlerde bir hayli hırslı, istekli ve cesur bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zekanız oldukça keskindir. Hani bir söz vardır. Külyutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Saat 14:12 Ay-Güneş görünümünde, sizin için neyin doğru veya yanlış olduğunu saptamanız mümkündür. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda fazla endişelisin. Merakla beklediğin bir haberin sonuçlanmasıyla aklındaki soru işaretleri bitecek.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize değer veren organizasyonlar yapmak size iyi gelecektir. Yakın çevre dostluklarınızla iletişiminiz sizi biraz olsun motive edecek.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birikimlerinizi daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Öğle sonrasında düşüncelerinizi uygulayabileceğiniz hızlı olanaklar var.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza bolluk ve bereket hakim. Her şeyi büyütme özelliğiniz açığa çıkabilir. Bu arada beklentileriniz de büyüyor. Beklediğinizden daha farklı gelişen olaylar karşısında derinleşebilir ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Şimdiye kadar görmediğiniz detayları görebilirsiniz. Kafanızda olayları netleştirmeden duygusal durumlarla yüzleşmekten kaçınmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra akrabalarınıza karşı anlayışlı davranın. İletişiminizde güçlü yanlarınızı ortaya çıkarmanıza rağmen, tedirginlikleriniz sizi zorlayabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız. Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Sosyal bir kurumun geliştireceği bir projenin başına gelebilirsiniz. Böyle bir göreviniz varsa bu önümüzdeki birkaç günlük süreçte çok faydalı bağlantılar yapabilir, değerli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 11' 17" R
Ay
Boğa
20° 19' 39" R
Merkür
Koç
22° 03' 31"
Venüs
Boğa
10° 51' 45"
Mars
Koç
05° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 48' 30"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 05"
Lilith
Başak
24° 13' 33"
True Node
Koç
15° 20' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>