Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle farklı ve güzel bir gün geçireceksiniz, aşk tazeleyebilirsiniz ve farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün sevgilinizden ayrıca sizi sevindirecek çok güzel haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde işlerinizi düzeltme çabalarınız olumlu sonuçlar verecek. Bugün İşlerinizin çoğunu ofis dışından halledebilirsiniz ve akşama ofisinizde mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz, harcamalarınızı iyi dengeleyebiliyor ve acil ihtiyaçlarınız dışındaki masraflarınızı kontrol altına alabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir toplu para işine katılıma şansınız olacak, çok düşünerek ortak olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarına anlatmak ya da kendinizden söz etmek, yanlış anlamaları sonlandırmak isteğinde olabilirsiniz, bu yönde aşırı iyimser davranmanın da suistimal edilebileceğini göz ardı etmemelisiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, yeni bir fırsatla karşılaşılmasında etkilidir. Buhayatından, eğitime veya çevre değişime kadar geniş bir alanda önem taşıyor. Verilen bir mücadelenin arzu ettiğiniz şekilde gelişmesinde destekleyici oluyor. Sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Başarılı olacağınız bir grup faaliyeti,veya projenin de göstergesi olarak sizleri memnun edici gözüküyor. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, ihtiyaçlarımızı karşılama, huzurlu bir ortamda yaşama arzumuzun işaretçisidir. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, ev alanı-ailevi konularda güvenliğimizi önemseriz. Hem kazanmak hem rahat yaşamak en büyük isteğimizdir. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, uyumlu ve adil bir şekilde kurulan ilişkilerin, bağlantıların göstergesidir. Yeni bir yere yerleşim, ailevi, eğitim ve ticari konular gündem maddemizi oluşturur. Tanıtım, sempozyum, sergi, sanat veya sporla alakalı konuları düzenleyebiliriz. Yeni birileriyle tanışmak mümkündür. Fikirlerimizi başkalarına açık ve net bir dille ifade ederiz. Parasal açıdan kazanç sağlayan işlerimizi düzenleriz. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizde karşılıklı anlayışın, paylaşımın, uzlaşının önemini vurguluyor. Eğer mutlu ve doyumlu bir yaşam sürmek istiyorsak, kimsenin kimse üzerinde baskısı olmamalı. Bir taraf sürekli kendini merkeze koyarsa tabii ki o yuvada huzur olmaz. Onun için, ilişkinizde veya ilişki tercihinde bulunurken, her şeyi baştan net ve açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Burada önemli olan, sen ve ben demek yerine biz olmayı başarmaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kendinde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçebilir, kendinle ilgili radikal kararlar alabilirsin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiniz ya da partnerinizin işleri ile ilgili bazı önemli gelişmeler sizi mutlu edebilir. Evliliğinizi ya da partnerinizin sizin hayatınıza bakış açısı hakkında bazı konuşmalar yapabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuzsunuz. Çevrenizdekilere kızmak için bahaneler arıyorsunuz sanki. Bugün hiç kimse ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size. Sonradan pişman olmayın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezilerde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni yerlerde bulunmak size çok iyi gelecek. Bugün alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gezilerde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni yerlerde bulunmak size çok iyi gelecek. Bugün alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Objektif olmaktansa daha sübjektif bir bakış açısıyla maddi ve manevi kaynaklarınızı derleyip toparlama durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön planda görülebilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlardaki ilginç fikirleriniz ve üst aklınız sayesinde toplumsal konularda ilham veren ve sorumluluk gerektiren işler alabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>