Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda fazla iyimsersiniz hatta zaman zaman işi abartabiliyorsunuz. Yine iyimser bir gününüzdesiniz fakat bugün bu gerçekten çok gerekli olacak.

İş yerinizde verimsiz bir dönemdesiniz, bir de buna bazı arkadaşlarınızın sizinle uğraşması eklenince sinirleriniz fokur fokur kaynıyor. Bugün de mesai yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün kazancınız arttırmak konusunda oldukça başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Planlarınız yakında gerçekleşebilir ve bunu bilmek sizi oldukça rahatlatıyor.

Şu sıralar yaşadığınız sorunla sizi çok etkiledi gibi. Bugün yakınlarınızın yapacakları uyarıları dikkate almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde dayanılmaz bir yenilenme ihtiyacı duyacak, zorlama şeyler yaşamak istemeyeceksiniz. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güven verici durmuyorsunuz. Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle bir türlü barışamıyorsunuz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, sizi bunu takıntı haline getirmekten kurtarıyor.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bir ilişkide fikirsel paylaşım kadar, saygı, güven, sevgi gibi olguların bizim için önemini vurguluyor. Çocuk sahibi olma, bir aile kurma, geleceğimizi garanti altına almak için çabalıyoruz. Bu görünüm sayesinde mevcut ilişkimizi veya ilişki tercihlerimizi gözden geçireceğiz. Doğru bir karar vermeye çalışacağız. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, duyguları ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız veya özel yaşantımızı ilgilendiren konuları ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Aslında bazı şeyler kafamızı karıştırıyor. Nasıl yapmalı, halletmeli diye düşünürken aşırı titizlenebiliriz. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla lgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda dönen bazı olaylarla yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Bazı sırlar ortaya çıkabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Duygusal olarak zorlayıcı bir gün yaşayabilirsiniz. İdeolojik tartışmalara girmeyin.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde size verilen talimatları çok iyi dinleyin ve uygulayın. İlerleyen günlerde bazı sorunları böyle önleyebilirsiniz. Bugünlerde bir hayli dalgın ve dikkatsiz davranıyorsunuz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi göz ardı edebilir, sakin yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sinirli, gergin etkilerle dolusunuz ve olumsuzluklar karşısında patlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik son derece hızlı bir çalışma içine giriyorsunuz. Sabırlı ve sakin davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Hemhem de aşk açısından yeni bir dönemin başladığını hissedebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 31" R
Ay
Balık
04° 20' 49"
Merkür
Koç
18° 13' 39"
Venüs
Boğa
04° 26' 53"
Mars
Koç
01° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 41"
Satürn
Balık
16° 49' 05"
Uranüs
Boğa
22° 30' 27"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 57"
Lilith
Başak
23° 38' 54"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>