Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti de göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Verimli çabalarınızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bugünlerde geçmişteki bir kefalet olayınızı anımsamanızda yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde oluşacak büyük kare görünümü oluşturan gezegenlerin etkilerini bilirsek, bu oluşumun neleri işaret ettiğini anlayabiliriz.  Jüpiter-Yengeç burcunda, çalışma hayatımızla ilgili konularda yaşanan belirsizlikleri çözüme kavuşturmanın yolunun ancak sabırlı, işimize sahip çıkarak, gönüllü bir şekilde insanlara destek vererek mümkün olacağını işaret ediyor. Bazen ailemize destek olmamız gerekecek bazen hiç tanımadığımız insanlara yardım edeceğiz. Bunlar bizi sıkmamalı. Uranüs,  sizin karşınıza yenilikleri çıkartacak, çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunmanızı ve sıra dışı bir insan olarak ilgi uyandırmanızı sağlayacak. Cesur ve değişime açık olacaksınız. Pluto ise, hem evrensel konularda çalışma kabiliyeti ve hem de içsel anlamda güçlenmenin, dönüşümde bulunmanın sırlarını öğretiyor. Gördüğünüz gibi bazı konularda zorlanırken, aslında büyüyoruz, gelişiyoruz ve dayanıklı olmayı öğreniyoruz. Demek ki, hiçbir şey tesadüf değil bu hayatta. Yeter ki, kendimizin ve hayatın farkında olalım. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı  korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor.  Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkide  mantığınıza uymayan,  aklınıza yatmayan meseleler yüzünden sıkıldığınızın göstergesidir. Ancak  sırf ilişki yaşayayım diye kimseye gönlünüzü kaptırmaktan yana da değilsiniz. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, hedefe ulaşma, zamanı dolu dolu yaşama, önemli bir projede yer alma, durumumuzu bir an önce iyileştirme yönündeki kararlarınızı bir kez daha ele alınız.  İlgi alanımıza giren, coşkuyla sarıldığımız her şeyin peşinden gidebiliriz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir.. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, bir çok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz. Arkadaş çevrenizde yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir..

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta içerisinde,hayatınız, sağlıkla ilgili başlıklar veya ilişkileriniz özel önem gerektirebilir. Her alanda sakin kalmayı ve ısrarcı olmamayı başarabilirseniz, olayların üzerinden gelinmesi daha kısa zaman alabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta Uranüs, Pluton, Mars ve Jüpiter arasında oluşacak gergin açı kalıpları ay başından beri yazdığım uyarıların kendini belirginleştireceği(internetten özellikle 14 Nisan tarihli ay tutulması yazımı okuyabilirsiniz)ani, şaşırtıcı, beklenmedik ve belki de tuhaf olaylara açık 2 haftalık süreçte olduğumuzun habercisi. Yorucu haftaya başlamadan önce, güzel bir tatil günü geçirip haftaya dopingli başlamakta fayda var.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli ve kontrol edilemeyen süreçler gün boyunca üzerinizde etkili olabilir. Aklınız bir parça karışabilir. Geçmişe takılı kalmayın. Belki maddi konularla ilgili saklı bilgiler sizi bunaltabilir. Etrafınızdaki sis bulutunu dağıtmak için mücadele etmeyi seçebilirsiniz. Ancak kabullenmek ve en iyi bildiğiniz konularda sıkı çalışmak sizin için belki daha faydalı olabilir.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Fikir alışverişinden oldukça kârlı çıkıp işinizi büyütebilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizde bazı gelişmeler olabilir ve bunlar, bir belirsizlik sürecini başlatabilirler. İnsanlara duyduğunuz güvenin sarsılmasına izin vermeyin ve bu dönemin geçmesini bekleyin. Yakında, bazı şeylerin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 04" R
Ay
Balık
13° 07' 55"
Merkür
Koç
18° 35' 25"
Venüs
Boğa
05° 12' 03"
Mars
Koç
02° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 16"
Satürn
Balık
16° 52' 11"
Uranüs
Boğa
22° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 00' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 59"
Lilith
Başak
23° 42' 57"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>