Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu anlamanız gerek. Gitgide uzaklaşır gibi davranması, sizin elinizde olmayan nedenlere bağlı olabilir. Önünüze koyacağınız belirli bir ayrılık süreci, gidici ya da kalıcı kararlarınızın kabulünde kolaylıklar sağlayabilir.

İlginç projeleriniz zaman istiyor. Acelecilik yanlış tercihleri getirebilir. Kendinize olan haklı güveniniz, bu sıralar olumluluklar kadar olumsuzluklara da çok açık.

Bugünlerde sizi düşündüren bazı harcamaların kaçınılmaz olduğunu biliyorsunuz. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi belli bir süre için erteleme yolunda aldığınız uyarılar, bu süreyi zarar verici ölçüde uzatabilir.

Yakın arkadaş çevrenizde biraz hüzün yaşadığınız bir ilişki, sizden hüznün dışında, daha yapıcı duygular istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir programsızlık içinde ele aldığınız problemleriniz, teke tek mücadelede size başat olabilir. Paylaşma konularında hep verici olmanın dışına çıkabilmeli, sorunlarınızın bir kısmını dostlarınıza dağıtabilmelisiniz. Kendinizin de farkında olmadığı ya da henüz kabullenemediğiniz gizli bir inatçılığınız var. Bunu, sebep olabileceği kırgınlıklardan önce keşfetmeniz gerekiyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:16 Ay-Güneş görünümünde, fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Maddi konularda küçük birikiminizi hangi alanda değerlendireceğinize karar verebilirsiniz. Ne zamandır düşündüğünüz ev değişikliği için yeni bir adım atabilirsiniz. Birikmiş bazı borçlarınızı bugün ödeyebilir, rahatlayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bir konuda nihai olarak kesin kararınızı verebilirsiniz. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, iyi niyetimizi maddi-manevi anlamda kullanan, değerini bilmeyen insanlara karşı dikkatli olmak gerektiğini düşünürüz. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, geçmiş tecrübeler ışığında bugüne bakmayı sağlar. Huzur, güvence ve garanti her alanda önemsenir. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, şifalandırıcıdır. Yetersizlik duygusunu ortadan kaldıran, manevi anlamda size güç kazandıran ideallerinize sahip çıkmanızı sağlayan bu olumlu enerjinin ilişki ve kazanımlar anlamında size faydalar getirmesini diliyorum. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve huzursuz insanlardan uzak duracağız. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, maddi konularda iyi niyetli davranırken biraz daha düşünelim. Herkes göründüğü gibi olmayabilir. Hesabınızı biliniz. Bir yerden elinize para geçebilir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde, alacak ve borçlarınızla ilgili dikkat ve tedbiri ihmal etmeyelim. Her görünen kişiyi dost sanmayalım. Hesabımızı bilelim. Güvenmediğimiz insanlara borç vermeyelim. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile içinde huzur ve güvence, konforlu bir yaşama duyulan ihtiyacı yükseltiyor. Ancak dış etkenler yüzünden bunları bulmakta zorlanıyoruz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıfırdan başlayan değişim fikirleri içindesin. İstemediğin bir olaya karşı isyankar tavırlar içine girebilirsin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önemli bazı aydınlanmalar yaşayacağınız bir zaman dilimi olabilir. Hatta dinsel inanışlarınız ile ilgili bazı sorgulamalar dahi yapabilir, şimdiye kadar yaptığınız yanlışları veya doğru bildiğiniz yanlışları daha net görebilirsiniz. Ayrıca eğitim projeleriniz ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde olaylar hiç umulmadık bir şekilde değişebilir. Konular sizin düşündüğünüzün tam tersine geliştiği zaman sakinlikle hareket etmeli ve sizi beklemediğiniz sonuca götürünceye kadar sabırla gidişatın seyrini izlemelisiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün babanıza dair konular gündeme gelebilir. Geçmişten gelen bazı yükümlülükleriniz sizi yorabilir. Ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İş ile ilgili çözmeniz gereken konularla ilgilenmeye evde de devam etmeniz gerekebilir. Mesleki alanda ani gelişmelere hazırlıklı olmakta fayda var. Bugün ayrıca bilim ve teknoloji konularında yeni bilgiler edinebilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün başkalarının dikkatsizliğinden kaynaklanacak kazalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gözünüzü dört açın ve siz dikkatli olun. İş hayatınızda kazançlı bir gün geçmişten gelen alacaklarınızı tahsil edebilir öncede başvuruda bulunduğunuz kredi onayınızı bugün alarak beklediğiniz yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal olur yeni insanlar tanımak için çaba gösterirseniz mutlu olacağınız o özel insanla karşılaşabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve ailenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda özellikle alışveriş ve harcamalarda daha dikkatli olmanız, paranızın hesabını daha iyi yapmanız gerekebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde istediğiniz sonuçları kendinize çekeceksiniz. Sıkışmamak ve durumları kendi lehinize çekmek için kontrollü ve organize bir şekilde hareket etmelisiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün parayı temsil eden 2. evinizde kavuşum yapması bolluk ve bereketinizin artacağını simgeler. Fakat kandırılmalara karşı duyarlı olmalısınız. Herkese hemen inanmayın. Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için uygun bir dönem. Yatırımlarınıza karar vermek için bugünün geçmesini beklemelisiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması mümkündür. Bu, dıştaki etkenlerden daha çok, sizin yalnızlığa göstereceğinizi dirençten kaynaklanacaktır. Arkadaşlarınızı yanınıza alıp kendinizi evin veya ofisin dışına atabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 56" R
Ay
Oğlak
16° 18' 40"
Merkür
Koç
16° 39' 38"
Venüs
Boğa
00° 11' 02"
Mars
Balık
29° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 10"
Satürn
Balık
16° 31' 01"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 17"
Lilith
Başak
23° 15' 51"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>