Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar var. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Trafiğinizi biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Kazancınızın daha fazlasını hakkettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler vermek yerine ilişkileri bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sezgileriniz, kavrayamadığınız, belli nedenlere oturtamadığınız huzursuzluklar yaşatabilir. Kendinizle tartışıp bir şeyler keşfetmeye çalışmak yerine, kendinizi ilerleyen saatlere bırakmalısınız. Sorumluluk duygunuz, kendinize güveninizi pekiştirebileceğiniz yeni yükler almaya hazır. Ama bu artı sorumluluklar, birkaç gün bir bölünmüşlük hissi verebilir.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:02 Ay-Merkür görünümüyle Salı gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, zihnimizi rahatlatıcı olana yöneleceğiz. Her şeyin kendi içinde bir öğretisi olduğunu düşünelim ve  kendimizi gereksiz konularla yormayalım. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde dışa karşı mesafeli davranabiliriz. Ancak bu tümüyle kendi başımıza kalmak isteği değildir. Sadece inandığımız, üzerinde hassasiyetle durduğumuz değerlerimizi muhafaza altına alırız. Gerektiğinde tabii ki insanlara yardımcı oluruz. Fakat ruhumuzu dinlendirmek, huzur bulmak, endişelerden uzak durmak arzumuz daha ön plandadır. Saat 13:06-16:22 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, planlarınızı titizlikle uygulamakta zorluklar yaşanabilir. Bir yerden başka bir yere ulaşmamızda gecikmeler yaşanabilir. Bu zaman süresince, değişmesini, düzenlenmesini, bir şekilde yoluna koyulmasını istediğimiz işleri tam olarak halletmemiz kolay olmayabilir. Birilerine laf anlatmak zorunda kalabiliriz. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümünde,  bir an önce işlerimizi yerli yerine koymamız gerekecek. Bu bizim için rahatsız edici olsa da, bu görünüm aslında gayet olumlu. Saygınlığımızı yükseltiyor. Aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde doğru bir analizde bulunmamızda yardımcı oluyor. Yaptığımız işler beğeni kazanıyor. İnsanlara faydamız dokunuyor. Yoruluyoruz ancak ortaya çıkan sonuç bizi memnun ediyor. Saat 16:22  Ay-Terazi burcu geçişi  en azından şikayetçisi olduğumuz konular üzerinde birilerine laf anlatmamızda yardımcıdır. Danışabileceğimiz kişiler karşımıza çıkabilir. Biz daha sakinizdir. Ancak koşturmamız yine mümkündür. Yolculuklarda konfor duygumuz ön plandadır. Eğer bir yere gitmeyi düşünüyorsak bilet işlemlerimizle veya diğer yapılacakları halledebiliriz. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz. Politik davranmaya çalışmalısınız. İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı konular sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Finansal anlamda yeni kararlar almak isteyeceğiniz zamanlar var. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygularınızı çok fazla kontrol altına alamıyorsunuz. Ancak mantığınızla hareket edin.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren dinlenmek, huzurlu ortamlarda sakin insanlarla görüşmek ve enerjinizi dengeleyerek, stres ve yorgunluğu geride bırakmak için ideal bir zaman dilimi sözkonusu olacak. Bu süreçte hayatınızdaki kişilerle aranızda ruhsal bağlara daha çok önem verirken, sakin ortamlarda keyifli paylaşımlarda bulunabilir, rüyalar yoluyla mesaj alabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde düşündüklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkânlara sahip olacaksınız. Güvenilirliğinizihayatınızda ispat edeceksiniz. Bunun sonucunda güzel anlaşmalar yapılacak.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm gün AY başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontağı olacak. Özellikle para hesaplarında, yapacağınız ödemelerde, kredi kartı işlemlerinizde, bankacılık işlemlerinizde eksta dikkatli olmanızı öneririm, hatalı işlemler yapmaya, yanlış yerlere ödemeler yapmaya, para hesaplarında hatalar yapmaya yatkın bir günde olabilirsiniz. Ödemeleriniz gecikebilir.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>