Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz harika görünüyor. Ama biraz güvensiz ve çekingen. Ona kendinizi tam anlatamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün ona şirinlikler yapmaya devam edeceksiniz.

Bütün kendinizden emin havanıza rağmen, yine de son kararınızı biraz daha düşünüp vermeliydiniz. Gününüz kararınıza gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız.

Birçokları gibi kendinizi tam güvende göremiyorsunuz. Çok küçük de olsa bir birikiminiz var, ama sizi rahatlatamıyor. Harcamalarla ilgili aldığınız bazı kararlarınızı hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz.

Çok titizlendiğiniz hassas bir konuda gevşekliğiniz söz konusu. Zaaflı davranıyorsunuz. Bunu biliyor, ama böyle durumlarda kendinize söz geçiremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde ileri adımlar söz konusu. Mantık çerçevesinde yaklaşımlar problemleri en aza indirecek. Birkaç gün içinde yoğun bir kalabalık arasında ciddi sevinçleriniz var. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz bir dostunuzun omuz vermesiyle sizi rahatlatacak.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 12:38 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz yükselir. Saat 17:09 Ay-Venüs kavuşumu, sizler açısından gayet olumludur. En cazip özelliklerinizi karşı cins üzerinde cinsel anlamda ifade edebilmenizde, dile getirmenizde sizi itekleyicidir. Çevresel ilişkilerde ise, insanların dikkatinden kaçmanız pek mümkün değildir. Saat 21:44 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odak noktanda maddi imkanların için ekstra çabalamak var. Bir projedeki başarıların seni ve çevreni mutlu ediyor.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yöneticinizden onay almanız gereken bir konu sizi gerebilir. Aileniz dostlarınız sevdiklerinizle ilgili planlarınız bugün size iyi gelebilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı haberler gündeminizi değiştirebilir. İşlerinizle ilgili konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişimsel işlerinizde güzel ve etkili bazı sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizin gönlünü almak sizin için kolay olacak. Aşk hayatınızda duygularınız sizi kolayca harekete geçirebilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizi bir dans partisine ya da akşam yemeğinden sonra komedi filmine davet edin. Çocuklarla neşeli bir gün geçirmek için fırsat kapınızda olacak. Günün keyfini çıkarırken arkadaşlıklarınızın can sıkıcı konuşmalarına kulak tıkayabilirsiniz. Uluslararasıgörüşmelerinizde sonuca yaklaşıyorsunuz. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla ortak bir proje başlatabilir ya da başlamış olana hız kazandırabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 55" R
Ay
Boğa
27° 54' 54" R
Merkür
Koç
22° 32' 03"
Venüs
Boğa
11° 30' 45"
Mars
Koç
06° 17' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 31"
Satürn
Balık
17° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 50' 20"
Neptün
Balık
29° 09' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 48"
Lilith
Başak
24° 17' 03"
True Node
Koç
15° 18' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>