Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Bugünkonusundaki aktiviteniz oldukça yoğun olacaktır. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Böyle bir durumda özverili davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır.

Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Duygusal anlamda dengelisiniz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi başkalarıyla,veya özel  anlamdaki ilişkileriniz üzerinde incelemede bulunma anlamında etkili olan bu dönemdir. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ciddi beraberlik anlamındaki tüm mevzular bu süreçte mercek altına alınır. Kimi Kovalar için bütün bunlar ruhsal anlamda etkili olurken, bazı Kovalar için oldukça hayati bir değer taşır. Çünkü bu süreçte meseleler bizzat önünüze gelir ve ilgilenmenizi gerektirecek durumlar söz konusu olur. Ortağınız, partneriniz finansal, sağlık  ve işiyle alakalı konularda sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir veyahut ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeniz gerekebilir.  Çocuğunuzun bir sorunu varsa, ona yardımcı olmanız gerekebilir. Riskli işlerden uzak durulması, önemli meselelerin masaya yatırılması gerekir. Biraz önce belirttiğim gibi öyle bir dönemdir ki, insanlar tarafından test edildiğinizi düşünürsünüz. Parasal konularda çok dikkatli olunmalı, önünüzü görmediğiniz birveya girişimde bulunmamalısınız. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Kovalar açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, kariyer hayatınızı yenilemek amaçlı bir değişim işaretçisidir. Bugüne dek arzu etmediğiniz bir alanda veya konumda görev yapan bir kişiyseniz lütfen durumunuzu, hedefinizi tekrar gözden geçiriniz. Ortaklaşa ilişkiler, kredi, miras, hisseli paralar, borçlarınızla ilgili konularda baskı yaşanabilir. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi İş hayatınız, mali durumunuz, sağlığınız, ortaklarınız, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde çok iyi düşünmemiz gerektiğini gösteriyor.  Ne fazla endişeli olalım ne de çok rahat davranalım. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygularınızda değişimler söz konusu. Beklemesini sevmediğiniz için, detaylar sizi sıkıyor. Aklınıza gelen her şeyi anında yapmak istediğiniz için, engellere takılmak istemiyorsunuz. Duygu alışverişinde bulunamadığınız zaman yaşam enerjinizin tükendiğini hissediyorsunuz. Gün geçtikçe, hayata daha farklı bakmaya başladınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsyankar kişileri veya ufak çaplı isyanları net bir tavırla durdurmak durumunda kalabileceğiniz bir haftasonu. İyimserliğiniz, adanmışlığınız ve motivasyonunuz sizi başarıya taşıyabilir. Birbirliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir. Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekarda olsa, evlide olsanız bugün eski konulardan kaynaklanan tartışmalar içine girmekten uzak durun. Eskiyi tartışmak kalıcı hasarlara yol açabilir.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>