Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz. Kaçma yolunu tercih edebilirsiniz bugün.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir. Bu konuda partnerinizden fikir alabilirsiniz.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak oldukça aktif bir gün geçireceksiniz ve geleceğe yönelik beklentilerinizi gerçekleştirmek için elinize çeşitli fırsatlar geçecektir. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz ve bunlar sizin için umut verici nitelikte olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Yeni kararlar almak için uygun bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni günümüz, saat 05:53-11:44 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında başlıyor. Aşk hayatınız, çocuklar ve iletişimin gerekli olduğu her alanda zorlaştırıcı olan boşluk süreci,  dikkatli ve sakin bir şekilde düşünmenin, gözden geçirmede bulunmanın faydalı olduğunu göstermektir. Çünkü yanlış anlaşılmaların yarattığı sorunları çözebilmenin yolu ancak bu şekilde mümkündür. Bu zaman dilimi içinde yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Aşkı kurallar içine hapsetmeden yaşamak gerekiyor bu saatlerde. Dizginlememek, tadına varmak lazım. Saat 11:44 Ay-Yengeç burcu geçişi, duyguları bir hayli baskın kıldığı için, değerlerimizi savunmak gereği duyarız. İş veya sağlığımızla ilgili meselelere eğilebiliriz. Ailemizin birlik ve beraberliğini önemseriz. Bazı konularda hayata karşı olan duruşumuzu ele alırız. Daha güçlü olmak isteriz. Kimsenin bizi üzmesine, yormasına izin vermeyiz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz.. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Engellere veya aksiliklere odaklanmak yerine, tam tersi size yardımı dokunabileceğini düşündüğünüz kişileri bulmaya odaklanmalı ve iletişime geçmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne canlı ve neşeli bir başlangıç yapacaksınız. İş ortamınızı renklendirebilir, çalışma arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde zamana karşı yarış içinde olduğunuz çalışmalarınızda bir yoğunluk oluşabilir. Sıkıntı yaşamamak için günlük çalışma programınızı aksatmamaya özen gösterin.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi düşünmeyen ve özel hayatına dönen birini ne kadar çok düşünmeye başladınız. Zeki olmanıza rağmen bugün duygusal boşluk yaşıyorsunuz. Onu düşüneceğinize ailenizi düşünmelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 50" R
Ay
Başak
01° 53' 04"
Merkür
Boğa
00° 25' 46"
Venüs
Boğa
20° 24' 35"
Mars
Koç
11° 48' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 48"
Satürn
Balık
17° 49' 14"
Uranüs
Boğa
23° 15' 32"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 34"
Lilith
Başak
25° 05' 10"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>