Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Bugünkonusundaki aktiviteniz oldukça yoğun olacaktır. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Böyle bir durumda özverili davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır.

Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Coşkulu yapınız ikili ilişkilerde fazla beklenti içine girmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabileceğiniz konulara eğilerek ortak kazanç sağlamanız mümkün. Bir süredir beklediğiniz bir haber ya da paket bugün size ulaşabilir. Aile çevrenizde daha paylaşımcı olmanız beklenebilir.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe,  saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde adım atacağız. Bu enerji, ortaklaşa yapılacak işler, projeler veya kişisel anlamdaki girişimlerimiz üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Her ayrıntıyı önemseyeceğiz. Aslında isteğimiz özgür olmak. Fakat gerekiyorsa, başkalarından da destek isteyebiliriz.23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında, etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi başkalarıyla,veya özel  anlamdaki ilişkileriniz üzerinde incelemede bulunma anlamında etkili olan bu dönemdir. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ciddi beraberlik anlamındaki tüm mevzular bu süreçte mercek altına alınır. Kimi Kovalar için bütün bunlar ruhsal anlamda etkili olurken, bazı Kovalar için oldukça hayati bir değer taşır. Çünkü bu süreçte meseleler bizzat önünüze gelir ve ilgilenmenizi gerektirecek durumlar söz konusu olur. Ortağınız, partneriniz finansal, sağlık  ve işiyle alakalı konularda sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir veyahut ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeniz gerekebilir.  Çocuğunuzun bir sorunu varsa, ona yardımcı olmanız gerekebilir. Riskli işlerden uzak durulması, önemli meselelerin masaya yatırılması gerekir. Biraz önce belirttiğim gibi öyle bir dönemdir ki, insanlar tarafından test edildiğinizi düşünürsünüz. Parasal konularda çok dikkatli olunmalı, önünüzü görmediğiniz birveya girişimde bulunmamalısınız.Saat 16:08 Ay-Neptün görünüm etkisi altında yepyeni ve hiç denenmemiş olanı isteyeceğiz.  Ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok.  Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız.Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünüm etkisinde, hedefimiz her ne ise, onu kuvvetlice arzulayacağız. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa, bu enerjinin desteğiyle çözebilmemiz kolay gibi gözüküyor. Genel olarak ilişkilerde arzuların bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu yoğunluk taraflardan birinin  diğeri üzerinde baskın davranmasına yol açabilir. Tabii ki ilişkinizin durumuna göre hareket edilmesinde yarar var. Bu enerjiden olumlu yönde istifade edebiliriz. Sözgelimi, bir projemize güveniyorsak, biriyle ortaklaşa çalışabiliriz.Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlar ve kardeşlerle yapılan ortaklıkların ön planda olması sizi olumlu etkileyecek. Bugün hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Duygularınızda yenilenmeler söz konusu ve kendinizi rahat hissetmeli ve tepkilere hazır olmalısınız. Kendinizi savunma konusunda oldukça başarılı olduğunuz kesin.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda duygu ve düşüncelerinizi paylaşmadan önce, karşı tarafın duygu ve düşüncelerine kulak vermenizde fayda var. Duygularınızı kontrol edebilirseniz, sakinliğinizi korumanız daha kolay olacaktır. Aksi takdirde uzlaşmacı ortamların dışında gelişmeler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz, ümitleriniz açısından pozitif. Arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili etkinlikler için uygun koşullar var.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Güvenmekte sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde özellikle etrafınızdakilerin yaşadığı bazı deneyimler sizi çok etkiledi. Bu yüzden kendi partnerinize karşı tavır almanız onu çok şaşırtıyor. PARA: İş hayatınızda risk almayı seviyorsunuz çünkü genellikle başarılı oluyorsunuz. Ancak bugünlerde riske girmemeniz daha iyi olacak gibi görünüyor. Ciddi paralarla oyuna girişmeyin. SAĞLIK: Ayak bileklerinizdeki ağrı günü ne kadar yoğun geçirdiğinizi size hatırlatacak.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanlayüzünden birtakım anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınız özel hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli davranmanızda yarar var.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu aralar kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 25"
Ay
Kova
27° 13' 16"
Merkür
Koç
17° 56' 58"
Venüs
Boğa
03° 49' 56"
Mars
Koç
01° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 46' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 16"
Lilith
Başak
23° 35' 34"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>