Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde fedakarlığın dozunu kaçırıyorsunuz. Bu da sizin cazibenizi azaltıyor. Bu ilişkinin size ne verip ne kazandırdığını hiç sorgulamıyorsunuz. En kısa zamanda ilişkinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor.

Düşündüğünüz yeni işe gerçekten niyetliyseniz, daha atak bir görünüm sergilemeniz gerekiyor. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız sizikonusunda biraz gevşek buluyor.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Biraz daha idareci olmanız gerekiyor. Kendinize suni sorumluluklar üretmişsiniz. Bu harcamalar belinizi büküyor.

Çok özel ikili ilişkinizde, karşı tarafa verdiğiniz hazdan aldığınız mutlulukla yetinmemelisiniz. Bu tarzınızla, aşkın yarısını yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şekilde, hiçbir koşulda, ne olursa olsun yine de kişiliğinizden ödün vermemelisiniz. Duygusallığınızı bazen zaaf haline getiriyor ve kendinizi hakkettiğinizden çok fazla suçluyorsunuz. Şu günlerde bir konuda, yine kendinize haksızlık edeceksiniz. Esasında size haksızlık edilmesine göz yumacaksınız. Çünkü yine duygusallığınız ön plana çıkacak.

23 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince, çalıştığınız yerdeki insanlarla, otoritelerle ılımlı şekildeki ilişkilerinizi sürdürünüz. Kimlerleveya özel ilişkileriniz varsa, bunları gözden geçiriniz. Kıskançlıklar, güç uygulayan insanlar, negatif kişilerden, onlara kızıp yanlış kararlar almaktan kaçınınız. Bu dönem, hiç kimsenin kimse üzerinde baskı uygulayacak hali yok. Birileriyle karşı karşıya gelirseniz boş yere zaman kaybedebilirsiniz. Derinlikli bir şekilde durumları gözden geçirip, doğru kararlar verebilmemiz dileğimle,

23 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.

23 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdikleriniz için daha çok şey yapmalısınız. Hatta bazı konuların gidişatını kökten değiştirebilirsiniz. Hedef odaklısınız fakat kendinize daha çok güvenmeli ve inanmalısınız. Günün Atmosferi:Pozitif ve enerjisi yüksek bir gün Bugün hepimiz için keyif verici enerjilerin hâkim olduğu bir gün. Öğle saatlerinde ise hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim gibi konularda daha hızlı ve pratik yol alıyoruz. Akşam saatlerinde, alanında uzman ve birikim sahibi kişilere pek çok konuda danışabiliriz. Fikirlerimizde oluşan boşlukları doldurabiliriz.

23 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

23 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu duygularınızı fazla harekete geçirerek kendinizi şımarttınız. Sevdiğiniz kişi de bugünlerde sizi daha güzel anlamaya başladı. Başarılısınız.

23 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi, kariyer vealanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizialanında göstermek isteyebilir ve bu doğrultuda önemli adımlar atabilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz.İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Hukuki bir kazanım elde edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir yolculuğa odaklanabilirsiniz. Zihinsel olarak çok aktif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular mesleğinizle ilgili olacaktır.

23 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

23 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 50" R
Ay
Balık
17° 02' 59"
Merkür
Koç
18° 45' 32"
Venüs
Boğa
05° 32' 04"
Mars
Koç
02° 33' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 53' 33"
Uranüs
Boğa
22° 33' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 53"
Lilith
Başak
23° 44' 46"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>