Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha konuşacak ne kaldı ki, diyorsunuz. Fakat bu şekilde sürdüremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Belki farkında değilsiniz ama ortalarda potansiyel bir aldatıcı olarak dolaşıyorsunuz. Bu duygular içinde her şeyi yaşamaya uygunsunuz.

Son günlerde gözle görülür düzelmeler var. Ama bu da sizi esenliğe çıkartamıyor. Çünkü bazı şeyler değil, neredeyse her şey kötü gidiyordu. Ama işin tamamını yola koymak için de daha şanslı bir döneme girmiş oldunuz.

Para sıkıntınızı çeşitli nedenlere bağlıyorsunuz. Ama kendinizi kandırdığınızın da farkındasınız. Çünkü kendinize gösterdiğiniz nedenlerin çoğu yapay. Önce para harcama konusundaki dağınıklığınızı ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Bugünlerde atmak zorunda kalacağınız bir adıma çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu adıma büyük taktik hatalarla hazırlanıyor ve bunu bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde nedense çevrenize daha çekici görünme ihtiyacı içine girdiniz. Dışa daha çok açılma isteğinizin birçok nedeni var, ama duygusal yaşamınızdaki çok yönlü doyumsuzluğun bunda belirleyici bir etkisi olabilir. Bu arada evli, ama mutsuz bir arkadaşınıza da yeni ilişkisinde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Galiba sizin kökten bazı kararlar almanız gerekiyor.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:06 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 13:42 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan hayatı ele alış biçiminiz ve güçlü olma arzunuz diğer yandan şartlarınız tümüyle önemli hale gelir. Gücünüzü azaltan, sizi yorabilecek meseleler üzerinde öncelikle moral duygunuzu yüksek tutmanızda yarar vardır. Saat 14:15 Ay-Merkür görünümü, bir çok mesele üzerinde durmamıza neden olur. Ancak biz kendimize güvenmek ve bir takım insanları kafamıza takmamamız gerekiyor. Yoksa kurcalar dururuz.Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Annenizle ilişkileriniz önem kazanacak.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda aşırı hayalci yaklaşımların zararlı olabileceği günlerdesiniz. Gerçekçi olmanız durumunda ise, başarılı sonuçlar almanız ve banka hesabınızı yükseltmeniz mümkün olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Aynı zamanda sağlık ve düzen konularına daha çok yönelebilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına abartmayın.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber hareket edeceğiniz ve çalışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz gayet olumlu ve etkili olabilir. Parasal konularda mantığınızı devreye sokacak ve iyi kullanacaksınız.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun hevesiyle, hizmet alanınız ve gündelik işlerinizle ilgili yeni metotlar, çalışma koşulları ve çalışanlarınızın daha iyi şartlarda istihdam edilmesini sağlama gibi konularla gününüzü geçirebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili genel bir kontrolden geçmekte fayda var. Ruhsal ve bedensel bir mevcut rahatsızlığınız varsa şifa bulmak için önemli fırsatlara sahip olabilirsiniz. Başkalarının maddi gücünü idare ettiğiniz işlerde önemli fırsat ve desteklere sahip bulunuyorsunuz. Yatırım yapma gücünüz mevcutken değerlendirmelisiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

24 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>