Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Huzur şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olur. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz.

Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim.Saat 15:46 Ay-Yay burcunda ilerleyecek.  Hedefimizi, isteklerimizi  gözden geçirebiliriz. Bizi huzurlu kılan maddi-manevi değerlerimiz hakkında düşünebiliriz. Yaşadığımız toplumun, dünyanın sorunlarına çare bulunmadıkça, kendi dünyamızda huzurlu yaşamanın pek bir anlamı olmadığını fark edebiliriz. Hayat herkes için güzel olsa ve insanlar barış içinde yaşasa diye aklımızdan geçirebiliriz.Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Bugün maddi konularda daha temkinli davranmalısınız. . İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleri için bir şeyler yapmak istemeniz güzel, ama duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eski fikir, plan ya da projelerinizi canlandırarak çok fazla para harcamadan amaçlarınıza ulaşmanız mümkün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar dikkat çekebilir. Öğle sonrasında arkadaşlarla bir arada olmak güzel olacak.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Can sıkıntınızı evdeki eşyaları değiştirerek gidermeye çalışıyorsunuz. Bu böyle olmaz. Yakın arkadaşlarınızla iletişime geçip sosyalleşmelisiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı gururlu oluşunuz ve talepkâr olmayışınız,hayatınızda kısırdöngü içinde olmanıza neden oluyor. Artık siz de bir şeyler talep etmeli ve her şeyi ben bilirim tavrından vazgeçmelisiniz. Aileniz ve işiniz arasında bocalayacağınız bir hafta sonu sizi bekliyor.

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda meydana gelen olayların kaynaklarını irdeleyebilirsiniz. İşinizle ilgili daha önce fark edilmemiş bazı derinde kalan konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda sizi motive edebilecek ve harekete geçirebilecek enerjilere sahip kişilerle karşılaşmanız ve hararetli görüşmeler yapmanız mümkündür. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanmaya başlayacağı bir dönemin ilk gününü yaşayabilirsiniz. Bu durum, sizi oldukça memnun edecekse de, sosyal yaşam yoluyla harcamalarınızın da artabileceğini unutmayın. Masraf yaparken dikkatli olmalısınız.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 26" R
Ay
Koç
19° 09' 45" R
Merkür
Koç
20° 17' 40"
Venüs
Boğa
08° 14' 14"
Mars
Koç
04° 14' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 58"
Satürn
Balık
17° 04' 27"
Uranüs
Boğa
22° 41' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 08"
Lilith
Başak
23° 59' 21"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>