Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır. Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor gibi.

Önümüzdeki günler içinde tıkanacağınız bir konuda akıl verenleriniz çok olacak. Önyargısız yaklaşabilirseniz, içlerinden bir ikisinin iyi niyet taşıdığını göreceksiniz. Yakın zamandaki bir özel görüşme, sizin için çok önemli.

İhtiyaç duyulan bir paranın ortak bir tanıdıktan alınabilmesi için sizin aracılık etmeniz istenebilir. Güvenli ilişkiler içinde ama riskli bir alanda bazı sıkışmalar söz konusu olabilir.

Güvensiz ve çekimser davranışlar hak edilmeyen hayal kırıklıkları yaşatabilir. Bu günlerde yeni tanışmalara sıcak bakmalı, dostluk niyetlerine açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aniden karşınıza çıkan bir konuda karar vermeniz gerekecek. Karar verirken zorlanacaksınız, ama vereceğiniz karar isabetli olacak. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz.

25 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:20 Satürn-Uranüs görünümü, yeni bir fırsatla karşılaşılmasında etkilidir. Buhayatından, eğitime veya çevre değişime kadar geniş bir alanda önem taşıyor. Verilen bir mücadelenin arzu ettiğiniz şekilde gelişmesinde destekleyici oluyor. Sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Başarılı olacağınız bir grup faaliyeti,veya projenin de göstergesi olarak sizleri memnun edici gözüküyor. Saat 10:21-26 Aralık 06:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 16:23 Venüs-Jüpiter görünümü, bir yeni tanışmanın, bir yolculuğun, verilecek önemli bir kararın, inancınızı yükseltici bir gelişmenin işaretçisidir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için belki biraz beklemek gerekebilir. Ancak sizi memnun edici olduğunu söylemeliyim. Saat 19:35 Venüs-Uranüs görünümü, çevresel ilişkileriniz, kendinizi gayet hızlı ve olumlu bir şekilde ifade etmeniz yönünde bonus bir enerjidir. Fikirlerinizin insanlar tarafından sıra dışı bulunur, değer görür, ne kadar özel biri olduğunuz kulağınıza fısıldanır. Eğitim, girişim, çevre, yakınlarınız anlamında da sürpriz gelişmeler yaşanabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Saat 21:33 Venüs-Satürn olumlu görünümü, dışarıdan bakıldığında insanlar sizin bilginize, tecrübenize, ilişkilerinize olan saygınızı, hoşgörünüzü, anlayışınızı önemseyecekler. Bir söz, bir davranış, bir adım veya bir yaklaşımınızla değer görecek, kıymetli bulunacaksınız. Siz de aynı kriterler çerçevesinde dost ve arkadaş seçimlerinizi yapacaksınız. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

25 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer evinden memnun değilsen ani bir kararla taşınmak isteyebilirsin. Ayrıca ev içinde değişiklikler yapabilirsin.

25 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden yaşça büyük ve tecrübeli kişilerle olan diyaloglarınız sizi kişisel olarak geliştirebilir. Böylelikle konumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Daha prensipli olursanız, amaçlarınıza daha çabuk ulaşabilirsiniz. Günün Atmosferi:Sabah saatleri dışında sosyal ilişkiler yenileniyor ve güçleniyor

25 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi yüklü ve sorumlu hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar da bağlayıcı olabilir.

25 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük ve tecrübeli kişilerle olan diyaloglarınız sizi kişisel olarak geliştirebilir. Böylelikle konumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Daha prensipli olursanız, amaçlarınıza daha çabuk ulaşabilirsiniz.

25 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş işler hayata geçebilir. Bu işlerden sonra alacağınız bir seyahat kararı sizi çok mutlu kılacak.

25 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şanslı bir gündesiniz, bu şansı değerlendirmelisiniz. Özellikle ilişkiler ve aşk yönünden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı konular açısından verimli, güzel bir gün olabilir. Uzaklardan gelen güzel haberler keyfinizi artırabilir.

25 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>